Libnet.ro
UNICEF

06:45

Amenzi modeste pentru fabricile Holzindustrie Schweighofer din Romania

România Liberă România Liberă,
Amenzi modeste pentru fabricile Holzindustrie Schweighofer din Romania

Fabricile procesatorului austriac de cherestea Holzindustrie Schweighofer in Romania au fost primit amenzi de 3 milioane lei in zece ani. continuă pe România Liberă

Ellie White, revoltata ca scolile din Romania nu sunt protejate impotriva incendiilor

Ellie White se declara revoltata de situatia din Romania expusa de premierul interimar, Sorin Cimpeanu, ministru al edicatiei, aceea ca doar doar o mica parte din cele peste 19. 000 de scoli din tara au autorizatie in privinta protectiei impotriva incendiilor.

Primul serviciu de car sharing din Romania a fost lansat la Cluj

Pony Car Sharing este un concept implementat de doi investitori dinechipa de publicitate a agentieiMarks. Ideea presupune partajarea de masini, astfel incat sa ai mobilitate de transport dupa ce te inregistrezi pe platforma dedicata proiectului. isi va trebui o adresa dee-mail, apoi vei alegeo parola necesara de accesare a contului tau de membru si un cod [] Primul serviciu de car sharing din Romania a fost lansat la Cluj Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

HARTA INTERACTIVA Stadiul lucrarilor pe fiecare autostrada din Romania. Ce autostrada are sanse sa fie deschisa pana la finalul anului

In momentul de fata in Romania se lucreaza efectiv la aproape 177 km noi de autostrada, iar Compania de Autostrazi spera sa deschida traficul pe inca 25 de km pana la finalul lui 2015, potrivit informatiilor obtinute de HotNews. ro. Daca totul merge conform planurilor si vremea tine cu constructorul, pana la finele anului soferii ar putea circula neintrerupt pe autostrada de la Nadlac granita de vest) si pana dupa Lugoj. Practic, autoritatile spera sa deschida Lotul 2 al autostrazii Timisoara - Lugoj, la pachet cu cei 10 km de langa Lugoj care sunt gata din 2013, dar care au stat nefolositi pentru ca se opreau direct in camp.

GuvernulTau. Cel mai mare administrator de bani din Romania: Vrem profesionisti la butoane. Ar fi criminal sa nu schimbam ceva acum

Stimularea investitiilor trebuie sa fie prioritara pentru viitorul guvern, iar intocmirea unor bugete multianuale, care sa ofere predictibilitate atat Romaniei cat si mediului de afaceri, reprezinta elementul esential pentru a evita repetarea.

Manager din IT: De Black Friday retailerii pierd bani. Cum s-a transformat piata din Romania intr-una avida dupa reduceri

Campania de reduceri cu ocazia Black Friday, un eveniment importat de peste ocean, dar care a capatat rapid contur pe piata din Romania, a depasit demult limitele si semnificatia cu care acest eveniment este marcat pe alte piete, asa cum este cazul SUA.

O eleva din Romania a fost premiata la concursul de eseuri al UNESCO. Citeste textul castigator

O eleva de clasa a VIII-a din Constanta a urcat pe podiumul Concursului International de Eseuri 2015 al UNESCO. Din aproape 13. 000 de lucrari, textul semnat de Maria Laura Dumbrava si intitulat Totul incepe cu mine a primit premiul al III-lea, relateaza Digi 24. Eleva de 14 ani a trimis textul in limba engleza, iar acesta nu este primul concurs international la care primeste recunoastere.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )