Libnet.ro
UNICEF

21:30

Amenzi substantiale pentru soferii care nu respecta regulile privind transportul copiilor

Antena3 Antena3,
Amenzi substantiale pentru soferii care nu respecta regulile privind transportul copiilor

Modificarile aduse Codului Rutier privind siguranta in transportul copiilor intra in vigoare sambata. Soferii care nu respecta regulile risca amenzi intre 390 si 487 de lei, informeaza. continuă pe Antena3

Soferii care vor incalca codul rutier in timp ce se afla in alt stat membru UE nu vor mai putea scapa de amenzi

Soferii care vor incalca codul rutier in timp ce se afla in alt stat membru UE nu vor mai putea scapa de amenda. Parlamentul European a adoptat, miercuri, o Directiva referitoare facilitarea schimbului.

Vestea rea pentru soferi. Ce vi se intampla daca incalcati legea peste hotare. Decizia, luata in Parlamentul European

Soferii care incalca regulile de circulatie rutiera in timp ce se afla in alt statu membru al Uniunii Europene nu vor mai scapa basma curata. Parlamentul European a adoptat o directiva prin care statele.

Cum te poate lasa copilul fara permis de conducere, din 14 februarie. Reguli obligatorii pentru soferii din Romania

Soferii din Romania trebuie sa stie ca, incepand cu data de 14 februarie, vor intra in vigoare o serie de reguli noi privitoare la utilizarea obligatorie a centurilor de siguranta si de fixare a copiilor in scaunele speciale din vehicule, noteaza.

Curtea de Conturi: MAI a platit spor de risc pentru angajati care fac munca de birou

Ministerul Afacerilor Interne a acordat sporuri de risc pentru politisti neoperativi si contracte care nu respecta pricipiile eficientei si eficacitatii, se arata in raportul Curtii de Conturi pentru anul.

VIDEO: Phorm - Prima tastatura hi-tech pentru tablete care se umfla singura cand scrii

Phorm este prima tastatura cu husa care isi schimba forma. Ea a fost conceputa pentru iPad Mini si pare un dispozitiv magic, potrivit getphorm. com. Compania care a produs gadgetul se numeste Tactus Tehnology si Phorm este prima tastatura cu husa care foloseste o tehologie bazata pe etanseitate.

Nicio iertare pentru cei care au doborat zborul MH17, promite Porosenko

O amnistie oferita partilor in conflict in estul Ucrainei ca parte a unui nou acord de armistitiu nu ii va include pe cei care au doborat zborul MH17 Malaysia Airlines anul trecut, a promis joi presedintele.

Comisia Juridica, aviz favorabil pentru ordonanta care-i permite lui Ponta sa renunte la titlul de doctor

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a avizat, marti, favorabil ordonanta de urgenta 94/2014 care ii permite lui Victor Ponta sa renunte la titlul de doctor, liberalii criticand aceasta ordonanta pe motiv ca este neconstitutionala, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )