Libnet.ro
UNICEF

07:30

Americanii de la Hennessey aduc cea mai noua creatie la Geneva. Venom F5 are 1.600 de cai si atinge 484 km/h

Auto Ro Auto Ro,
Americanii de la Hennessey aduc cea mai noua creatie la Geneva. Venom F5 are 1.600 de cai si atinge 484 km/h

Tunerul american, fondat de John Hennessey, a anuntat ca aduce cea mai noua creatie, botezata Venom F5, la Salonul Auto de la Geneva. Acest moment va marca si debutul acestuia pe piata europeana. continuă pe Auto Ro

Cea mai noua masina de la se numeste 488 Pista: are 720 de cai si face suta in 2.8 secunde

Constructorul italian de automobile a lansat oficial noul 488 Pista, propulsat de cel mai puternic V8 din istoria brand-ului. Debutul va avea loc la inceputul lunii martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

FOTOCum arata cea mai noua sala de sport construita in Romania. A costat 2 milioane de euro din bani publici

Sala Sporturilor din municipiul Targu Jiu a fost receptionata in urma cu cateva zile si urmeaza sa fie inaugurata prin organizarea Campionatului European de Box Under 22, care se va desfasura in ultima parte a lunii martie.

Cea mai rapida masina electrica nu este Tesla, dar te va uimi

Titlul de cea mai rapida masina electrica a fost dobandit zilele trecute de o creatie japoneza intitulata Aspark Owl, devansand detasat performanta unui Tesla. Daca te gandesti sa faci o investitie intr-o masina electrica, sunt multe motive sa te arunci la o Tesla. Desi poti sa-ti cumperi un BMW, un Chevrolet sau Renault, cei de [].

Faze tari:Motivul pentru care oamenii nu au blana ca maimutele;Cazul socant al adolescentului care depune oua ca o pasare;Cea mai mare tumoare pe creier din lume, extirpata de medicii din India

Cea mai mare tumoare pe creier din lume, extirpata de medicii din India. Chirurgii din orasul indian Mumbai au extirpat o tumoare pe creier de 1,87 kilograme. Cazul socant al adolescentului care depune oua ca o pasare. Tatal sau sustine ca in doar doi ani, baiatul sau a facut 20 de oua.

Medicii din India au extirpat cea mai mare tumoare din lume

Chirurgii din orasul indian Mumbai au declarat joi, ca tumoarea celebrala masiva de 1,87 kilograme, pe care au indepartat-o in data de 14 februarie, este cea mai mare tumoare pe creier inregistrata vreodata, relateaza AFP.

O echipa de medici a extirpat cea mai mare tumoare pe creier din lume

Chirurgii din orasul indian Mumbai au extirpat o tumoare pe creier de 1,87 kilograme de la un barbat de 31 de ani, aceasta fiind, in opinia specialistilor respectivi, cea mai mare tumoare cerebrala din.

Unde se afla cea mai frumoasa plaja din lume

Cea mai frumoasa plaja din lume se afla in insulele Turks si Caicos. Celebrul site de calatorii TripAdvisor a premiat acest colt de Paradis din Caraibe, dupa ce turisti din toata lumea au vorbit despre el la.

Cristiano Bergodi, inainte de meciul Lazio vs FCSB: Lazio are valoare pentru a reusi calificarea, dar trebuie sa joace cu cea mai buna formatie a sa. FCSB se pricepe sa traga de timp'

Cristiano Bergodi, fost antrenor al echipei Steaua, a vorbit despre returul dintre Lazio si FCSB, din 16-imile Europa League. Vicecampioana Romaniei a castigat confruntarea de pe Arena Nationala scor 1-0), rezultatul fiind unul neasteptat pentru tehnicianul italian. Bergodi este de parere ca Lazio poate reusi calificarea in optimile competitiei, dar are nevoie sa joace cu cea mai buna formatie a sa. FCSB e o echipa buna si se pricepe sa traga de timp', a subliniat italianul.

INTERVIU Ce face Cristina Neagu inaintea unui meci? Cea mai buna handbalista a lumii a dezvaluit cum se transforma total in ziua jocurilor

Cristina Neagu este cea mai titrata handbalista a lumii, castigand de trei ori titlul de cea mai buna jucatoare a lumii.

Si-a legat si injunghiat cea mai buna prietena dupa o petrecere. in tot acest timp, isi cerea scuze de nenumarate ori

O tanara din Marea Britanie, in varsta de 26 de ani, si-a legat cea mai buna prietena de un si a inceput sa o injungie de mai multe ori. Cele doua erau prietene foarte bune de cand aveau 17 ani.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )