Libnet.ro
UNICEF

01:05

A amestecat mere, ghimbir si lamaie si a obtinut cel mai puternic detoxifiant natural - Iti curata colonul si te ajuta sa slabesti

Antena3 Antena3,
A amestecat mere, ghimbir si lamaie si a obtinut cel mai puternic detoxifiant natural - Iti curata colonul si te ajuta sa slabesti

In zilele noastre, tot mai multe persoane sufera de probleme relationate cu sistemul digestiv, precum probleme stomacale, constipatie cronica sau sindromul colonului iritabil. Colonul este un organ vital in eliminarea to. continuă pe Antena3

Cel mai PUTERNIC pasaport din lume. Pe ce loc se pozitioneaza Romania

Topul celui mai puternic pasaport din lume, intocmit depassportindex. org, ia in calcul numarul de tari in care cetatenii unui stat pot calatori fara viza. Suprinzator, cel mai.

Asa iti prepari cel mai puternic antibiotic natural cu ingrediente pe care le ai deja in casa

Atunci cand temperaturile incep sa scada, sistemul nostru imunitar incepe sa fie slabit si suntem expuse racelilor si gripelor. Din fericire, iti poti prepara chiar la tine acasa un antibiotic natural care iti va.

Cel mai mare retailer online din lume va recruta cel putin 1.300 de angajati din Romania pentru noul sau sediu

Amazon, cel mai mare retailer online din lume, va recruta cel putin 1. 300 de angajati pentru noul sau sediu din Bucuresti, din cadrul proiectului Globalworth Campus din Pipera. Gigantul american a semnat cu fondul de.

Bucurestiul, pe primul loc in topul oraselor europene cu cel mai aglomerat trafic

Bucurestiul se afla pe primul loc in topul oraselor europene cu cel mai aglomerat trafic, potrivit unui clasament realizat de TomTom, o companie internationala de navigare si de cartografiere, si preluat de.

Platile nete ale britanicilor catre UE, la cel mai scazut nivel din 2012

Platile anuale nete ale Marii Britanii catre bugetul Uniunii Europene au scazut in 2016 la 9,4 miliarde de lire sterline 12,4 miliarde de dolari) - cel mai redus nivel din ultimii patru ani - fata de 10,5 miliarde de lire sterline in 2015, arata datele prezentate marti de Oficiul National de Statistica ONS), transmite Reuters, citat de Agerpres.

Bursa din New York: Petrolul inchide la cel mai inalt nivel din februarie

Petrolul new-yorkez a inchis marti la cel mai inalt nivel din februarie, investitorii mizand pe prelungirea acordului mai multor mari producatori de limitare a ofertei, scrie AFP.

Buna seara iubite! piesa romaneasca cel mai greu de interpretat. Doar Loredana o poate canta!

Buna seara, iubite! este nu doar cea mai de succes piesa din muzica usoara romaneasca, si cea mai vanduta, dar si cea mai dificil de interpretat. Doar Loredana Groza o poate canta in modul in care a compus-o regretatul Adrian Enescu.

Cel mai bun restaurant din Europa se afla in Romania. A primit cea mai inalta distinctie

Cel mai bun restaurant de hotel din Europa se afla in Targu Mures. in cadrul concursului Haute Grandeur Global Hotel SPA Awards Gala Restaurantul Hotelului Privo din Targu Mures a primit.

increderea in economia zonei euro, la cel mai ridicat nivel din ultimii 17 ani

Increderea in economia zonei euro a crescut peste asteptari in octombrie, ajungand la cel mai ridicat nivel din 2000 pana in prezent, datele confirmand redresarea regiunii, dupa criza indelungata, transmite Reuters.

Noul Renault Megane RS a fost surprins pe Nurburgring. Francezii tintesc recordul pentru cel mai rapid model cu tractiune fata

Noul Renault Megane RS a fost surprins pe legendarul circuit Nurburgring Norschleife, pregatindu-se pentru a devenit cel mai rapid model de serie cu tractiune fata de pe celebrul circuit din vestul Germaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )