Libnet.ro
UNICEF

19:31

Ana Ularu, in rolul Morticiei din Familia Adams pentru emisiunea Ca-n filme de pe DIGI 24!

ADPM ADPM,
Ana Ularu, in rolul Morticiei din Familia Adams pentru emisiunea Ca-n filme de pe DIGI 24!

Este castigatoarea premiului Gopo pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, pentru rolul din Periferic, accepta cu naturalete orice provocare si o va intruchipa pe Morticia Addams intr-o editie dedicata filmului horror a emisiunii Ca-n filme Continue reading . continuă pe ADPM

Libia va primi 8 milioane de dolari din partea SUA pentru a combate grupurile extremiste

Administratia Statelor Unite a aprimit acordul Congresului pentru alocarea a opt milioane de dolari Libiei in scopul crearii unei unitati de elita pentru combaterea grupurilor extremiste, informeaza RT.

Am fost nevoit sa mananc bucati din prietenul meu pentru a supravietui. Amintirile cutremuratoare ale unui om care a trecut pe langa moarte

La 40 de ani de la tragicul accident aviatic din muntii Anzi, cand avionul Air Force 571 s-a izbit cu toata forta de varful muntilor, medicul Roberto Canessa isi aminteste inca cum a fost nevoit sa manance.

Elevul de 14 ani din Voluntari, injunghiat pentru ca ar fi hartuit o eleva care invata in acelasi liceu cu el

UPDATE 18: 18: Elevul din Voluntari a fost injunghiat pentru ca ar fi hartuit o eleva care invata in acelasi liceu cu el. Fata este cea care a marturisit-o, dupa ce verii acesteia au fost retinuti de.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )