Libnet.ro
UNICEF

19:45

ANAF, anuntul pentru toti contribuabilii. Totul va fi picat luni 8 iunie, in aceste ore

Playtech Playtech,
ANAF, anuntul pentru toti contribuabilii. Totul va fi picat luni 8 iunie, in aceste ore

Site-ul ANAF nu va functiona luni timp de mai multe ore. Luni, 8 iunie, in intervalul orar 7:00-10:00, site-ul Agentia Nationala de Administrare Fiscala nu va putea fi accesat. ANAF, anuntul pentru toti romaniiii. Totul va fi picat luni 8 iunie, in acest interval orar Agentia Nationala de Administrare Fiscala a anuntat ca luni, 8 . continuă pe Playtech

Digi RCS RDS Surpriza zilei in Romania. Veste buna pentru toti clientii

Digi RCS RDS a pregatit o surpriza de proportii pentru toti clientii sai. Ce veste le-a oferit recent compania? Digi RCS RDS, veste buna pentru toti clientii Digi RCS RDS este unul din cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania la momentul actual. Acesta detine milioane de clienti din toata tara si atrage din .

ANAF, decizia noua care vizeaza toti contribuabilii. Poti face asta de acum incolo?

ANAF a venit cu un anunt important la inceput de iunie. Si de data asta se bazeaza mai mult pe Spatiul Privat Virtual SPV) pentru a primi numeroase documente importante pentru romani. ANAF a.

Oferta Digi |RCS-RDS pentru toti clientii: costa doar 5 lei ca sa profiti de un serviciu mult mai bun

Ultimele luni ne-au aratat ca o conexiune buna la internet e cruciala. Tocmai de aceea, daca ai internet de la Digi |RCS-RDS, ar trebui sa stii ce tip de abonamente are. Si costul e mic ca.

Mesajul Telekom pentru toti romanii: cum iti propune sa faci economie la abonament

Telekom se adapteaza vremurilor si vine cu o oferta inteligenta, care-i vizeaza pe toti romanii. Noul serviciu se numeste TELEKONOMIE. Telekom a derulat un sondaj pe un esantion.

P GRATUIT, kit de siguranta pentru toti constructorii!

Ceresit sustine constructorii din toate santierele! Henkel, prin brandul Ceresit, isi doreste sa sustina activitatea constructorilor, avand ca prioritate siguranta muncii acestora. Ceresit este lider pe piata materialelor de constructii pentru finisari, cu o notorietate de 99% in randul specialistilor, conform studiilor efectuate.

Aplicatia Immuni pentru depistarea COVID-19, lansata luni in patru regiuni italiene (presa)

Celebra App Immuni isi va face debutul luni dupa-amiaza pe smartphone-urile a milioane de italieni, oferind posibilitatea de a urmari contactele celor infectati cu COVID-19. Chiar daca unii politicieni din Forza Italia denunta ca sunt deja sub observatia aplicatiei, descarcata personal de pe sistemul lor Android, soneria va suna dupa pranz in cele patru regiuni care se preteaza sa o experimenteze in faza initiala: Liguria, Marche, Abruzzo si Puglia, scrie La Stampa, citata de Rador. Guvernatorul Regiunii Puglia, Michele Emiliano, a explicat ca acum trebuie sa intelegem cum sa punem imediat in carantina eventualele persoane infectate si contactele lor apropiate. Aplicatia Immuni serveste in acest scop. Daca cineva soseste in Puglia, am putea sa-i cerem amabilitatea, nu obligatia, de a-si raporta propria prezenta si sa isi aminteasca cu cine a intrat in contact.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )