Libnet.ro
UNICEF

14:30

ANAF cheltuie 10 milioane de euro pe an pentru scrisorile pe care le trimite contribuabililor

Antena3 Antena3,
ANAF cheltuie 10 milioane de euro pe an pentru scrisorile pe care le trimite contribuabililor

Un om de afaceri din Gorj a atins un adevarat record in materie de notificari venite de la ANAF. Barbatul, fost viceprimar, a primit acasa nu mai putin de 46 de instiintari, toate in aceeasi. continuă pe Antena3

in urma caror evaluari s-a ajuns la suma de 11 milioane de euro pentru Cumintenia Pamantului?

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a scrie pe Facebook ca il invita pe premierul Dacian Ciolos la un exercitiu de transparenta si il intreaba in urma caror evaluari s-a ajuns la suma de 11 milioane de euro pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului.

Vor fi alocate 30 de milioane de euro pentru Programul Diaspora Start-up

Ministerul Fondurilor Europene MFE), impreuna cu Ministerul Afacerilor ExterneMAE), prin Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni au deschis, astazi, apelul pentru Programul Diaspora Start-up, cu o alocare de 30 milioane euro din Programul Operational Capital Uman POCU) 2014-2020, se precizeaza intr-un comuniat al institutiei.

Cumintenia Pamantului. Guvernul va plati 11 milioane de euro pentru opera lui Brancusi

Campania pentru Cumintenia Pamantului nu va fi prelungita de Guvern, asa cum anuntat initial, ci Executivul va suporta diferenta de 11milioane de euro pentru a cumpara opera lui Brancusi.

CJ Salaj - proiecte de circa 70 milioane euro, in anii 2014-2020

Bugetul total de investitii preconizat pentru acest an de Consiliul Judetean Salaj este de 70 milioane de lei, dupa cum ne-au transmis reprezentantii institutiei. Acestia au estimat realizarea unor investitii in valoare de circa 47 de milioane de lei, dintre care investitii noi - de 4,88 milioane lei si investitii in continuare de peste 30,44 milioane lei .

Indicii au revenit pe minus, pe fondul unei lichiditati de 6 milioane euro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri depreciindu-se, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 26,4 milioane de lei 5,87 milioane euro), mai mic decat marti 6,2 milioane euro).

Transfer urias anuntat de Gigi Becali la televizor: a platit peste doua milioane de euro pentru noul jucator al Stelei

Finantatorul ros-albastrilor a finalizat, in aceasta seara, o mutare la care lucreaza intens de cateva saptamani.

A fost lansat Diaspora Start-up: 40.000 de euro pentru romanii care revin in tara pentru a demara o afacere

Romanii din diaspora pot depune, incepand de ieri, proiecte pentru Programul Diaspora Start-up, program cu o alocare de 30 milioane euro, au anuntat Ministerul Fondurilor Europene MFE), impreuna cu Ministerul Afacerilor Externe, prin Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni.

Investitie de 7,5 milioane euro intr-un depozit nou, in Bucharest Industrial Park

Dezvoltatorul de spatii logistice si industriale AIC Industrial and Logistic Development a anuntat, marti, dezvoltarea unui spatiu de depozitare de clasa A, in Bucharest Industrial Park, pe o suprafata de 21. 000 mp, in urma unei investitii de 7,5 milioane euro.

Nu dau eu 10 milioane de euro pe o piatra! Gigi Becali spune ca i s-a propus sa cumpere Cumintenia Pamantului: Ginerele unui lider politic m-a sunat. Eu zic sa intervina DNA-ul

Cumintenia Pamantului ar fi putut ajunge la palatal lui Gigi Becali. Latifundiarul a declarat la la un post de televiziune ca ginerele unui cunoscut politician l-a sunat si i-a propus sa cumpere.

SRI investeste 5 milioane euro in modernizarea hotelului Maramures din Olimp: Hotelul va fi pastrat insa in circuit inchis

Serviciul Roman de Informatii investeste 5 milioane de euro in modernizarea hotelului Maramures din Olimp, al doilea hotel pe care-l detine in sudul litoralului, informeaza Profit. ro. Initial,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )