Libnet.ro
UNICEF

18:30

ANALIZA Cresterea economica record din 2017 este impresionanta, dar in 2018 ne paste incetinirea avansului

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Cresterea economica record din 2017 este impresionanta, dar in 2018 ne paste incetinirea avansului

Cresterea economica a Romaniei din 2017 este una impresionanta: suntem primii din Uniunea Europeana in ceea ce priveste avansul economiei, agentia AFP ne numeste tigru, insa analistii se asteapta ca, anul viitor, principala amenintare sa fie incetinirea acestei cresteri. continuă pe Adevărul

Mihai Tudose: Cresterea economica este rezultatul muncii tuturor romanilor si al companiilor corecte din aceasta tara; avem o crestere sustenabila

Premierul Mihai Tudose afirma, referindu-se la cresterea economica pentru al treilea trimestru, ca aceasta este rezultatul muncii tuturor romanilor si al companiilor corecte din aceasta tara. El precizeaza ca avem o crestere sustenabila.

Cresterea economica a cunoscut in trimestrul II o accelerare de 6,1% de la 5,7%

Consiliul de administratie CA) al Bancii Nationale a Romaniei BNR) a remarcat ca in trimestrul II, cresterea economica a cunoscut o accelerare mai pronuntata in termeni anuali decat cea comunicata initial, respectiv de 6,1%, de la 5,7% in trimestrul anterior, si doar o incetinire marginala in termeni trimestriali, semnalizand o deschidere mai mare a gap-ului pozitiv al PIB in acest interval, se arata in minuta sedintei de politica monetara a CA al BNR din 7 noiembrie 2017.

INS: Crestere economica de 7% in primele 9 luni din 2017 (date semnal)

In primele 9 luni din 2017, Produsul intern brut a crescut fata de perioada similara de anul trecut ) cu 7,0%, pe seria bruta si cu 6,9% pe seria ajustata sezonier, a transmis marti Institutul National de Statistica. Seria ajustata sezonier a Produsului intern brut trimestrial a fost recalculata ca urmare a includerii estimarilor pentru trimestrul III 2017, fiind revizuita fata de varianta publicata in 10 octombrie 2017.

Crestere economica de 7% in primele 9 luni din 2017 (date semnal de la Institutul National de Statistica)

In primele 9 luni din 2017, Produsul intern brut a crescut fata de perioada similara de anul trecut ) cu 7,0%, pe seria bruta si cu 6,9% pe seria ajustata sezonier, a transmis marti Institutul National de Statistica INS). Seria ajustata sezonier a Produsului intern brut trimestrial a fost recalculata ca urmare a includerii estimarilor pentru trimestrul III 2017, fiind revizuita fata de varianta publicata in 10 octombrie 2017.

Tudose afirma ca 2017 este cel mai bun an pentru afaceri. Aceasta este realitatea, nu cea inchipuita de unii sindicalisti, care aud voci despre prabusirea economiei

Premierul Mihai Tudose scrie pe pagina sa de Facebook ca cele mai valoroase 100 de companii din Romania au fost evaluate la 72,5 miliarde de euro, ceea ce inseamna ca 2017 este cel mai bun an pentru business-ul local si cel mai prolific din ultimul deceniu.

Crestere economica de aproape 7% pe serie bruta, in primele 9 luni din 2017

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa sustine ca, asa cum estimase si INS in raportul dat publicitatii, in primele noua luni din acest an, economia Romaniei a inregistrat o crestere cu 7% pe serie bruta si cu 6,9% pe seria ajustata sezonier.

Romania, invinsa de Olanda, scor 3-0, in ultimul amical al tricolorilor din 2017/ Contra: Trebuie sa invatam din aceasta infrangere

Reprezentativa Romaniei a fost invinsa de selectionata Olandei, scor 3-0, intr-un meci amical, disputat, marti, pe Arena Nationala, ultimul pentru tricolori in 2017, potrivit news. ro. Golurile au fost marcate de Depay '47, Babel '57 si De Jong '81. Selectionerul Cosmin Contra a declarat, marti seara, ca jucatorii echipei nationale trebuie sa invete din infrangerea cu Olanda, asa cum trebuie sa gestioneze si victoriile.

Economia Romaniei creste ca Fat Frumos: 7% in primele 9 luni din 2017

Produsul intern brut al Romaniei a crescut in 2017 in termeni reali cu 2,6% in trimestrul trei fata de trimestrul precedent, in timp ce raportat la perioada similara a anului trecut.

OTP Bank Romania a raportat un profit net de 30,8 milioane de lei in primele 9 luni din 2017

OTP Bank Romania a raportat pentru primele 9 luni din acest an un profit net de 30. 8 milioane de lei, in scadere cu 3% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Banca a revenit pe profit in trimestrul al treilea, cu o valoare de 18. 3 milioane de lei,.

Business report: Patronat: Romania nu are o strategie de turism, nu stie unde se indreapta; De ce agenda celei mai mari industrii din Romania este diferita de cea a Guvernului; Americanii incep sa atace suprematia gazelor rusesti in regiune

Inflatia: combinatia exploziva data de carburanti, electricitate si produsele volatile. Potrivit datelor comunicate de. La 1 ianuarie, plafoanele minime si maxime ale indemnizatiei de cresterea copilului vor fi de cel putin doua ori mai mari decat in 2009. La 1 ianuarie 2018, indemnizatia minima de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )