Libnet.ro
UNICEF

05:00

Analiza. Proiectul USR, la rascruce: Socoteala lui Nicusor Dan nu se potriveste cu legea electorala

România Liberă România Liberă,
Analiza. Proiectul USR, la rascruce: Socoteala lui Nicusor Dan nu se potriveste cu legea electorala

Planul de a strange partidele noi in proiectul Uniunea Salvati Romania USR) se loveste de primele obstacole. O alianta risca sa nu treaca pragul electoral, dar formatiunile din provincie nu sunt incantate de perspectiva unei fuziuni. continuă pe România Liberă

Nicusor Dan, la Adevarul Live: Niciun partid nu ajuns la nivelul de rezonabilitate potrivit pentru a face alianta cu el

Nicusor Dan, liderul Uniunii Salvati Bucurestiul USB),vorbeste de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre atacurile politice la adresa sa, dezvoltarea USR pe tot cuprinsul tarii, dar si despre activitatea sa in cadrul Primariei Capitalei.

Negocieri intre partidele mici: Nicusor Dan ramane un lup aproape singuratic

Partidele oneste aparute pe plan local nu se inghesuie sa fuzioneze cu formatiunea nationala condusa de Nicusor Dan, Uniunea Salvati Romania USR), pentru ca astfel si-ar pierde identitatea. insa Nicusor Dan mizeaza pe forte proprii si isi propune nu doar sa treaca pragul electoral, ci sa obtina in toamna 10%.

Nicusor Dan, despre Clotilde Armand: Nu se pune problema de o rivalitate. Fara indoiala, ar putea candida la Capitala in 2020. Sunt dispus sa fac un pas in spate

Presedintele USB, Nicusor Dan, a spus, la Adevarul Live, ca prietenia sa cu Clotilde Armand a ramas neschimbata, in ciuda faptul ca multi sociologi vorbesc despre o rivalitate intre cei doi, ca urmare a notorietatii pe care Clotilde Armand a capatat-o in urma alegerilor locale. Nicusor Dan spune ca, peste patru ani, ar putea chiar sa o sustina pe Clotilde in cursa pentru Primaria Capitalei, iar el sa se intoarca la marea sa pasiune: matematica.

Nicusor Dan raspunde atacurilor lui Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu l-a criticat pe Nicusor Dan pentru atitudinea adoptata dupa alegeri, cand presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul a refuzat sa incheie aliante cu alte formatiuni.

Nicusor Dan: Modelul lui Traian Basescu e sa injuri PSD in campanie, ca sa te aliezi dupa.Ma astept ca PMP sa intre in alianta cu PSD la Primaria Capitalei

Nicusor Dan, a spus, la Adevarul Live, ca nu se pune problema ca USB sa se alieze cu PMP pentru a schimba majoritatea in Consiliul General, intrucat Traian Basescu isi doreste sa se alature majoritatii PSD, asa cum s-a intamplat deja la Sectoarele 4 si 6.

Basescu, atac la adresa lui Nicusor Dan: Sa ii cautam sa se alieze cu niste generali. Cu cine sa se alieze daca nu vrea cu politicieni? (VIDEO)

Nicusor Dan a fost criticat de Traian Basescu. Presedintele PMP spune ca nu intelege refuzul liderului Uniunii Salvati Bucurestiul de a incheia aliante cu alte formatiuni in Consiliul General.

Basescu: Nu il inteleg pe Nicusor Dan, de ce a refuzat sa fie viceprimar; in politica nu poti sa te inchizi in baie

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Romania TV, ca nu intelege de ce Nicusor Dan a refuzat sa fie viceprimar, dupa ce a obtinut un scor de aproximativ 30% in alegerile din Capitala, afirmand ca in politica nu poti sa te inchizi in baie si sa nu dialoghezi, iar liderul USB fuge de putere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )