Libnet.ro
UNICEF

06:30

Analiza The Guardian: Cum ar putea afecta Brexit-ul interesele americane

B1 B1,
Analiza The Guardian: Cum ar putea afecta Brexit-ul interesele americane

De la economie, la aliantele strategice si efectele renasterii nationalismului, America are mai mult de pierdut acum ca britanicii votat pentru iesirea din Uniunea Europeana. Barack Obama a fost una dintre. continuă pe B1

Cum va afecta Brexit-ul sportul din Marea Britanie - Vor fi momente grele pentru Premier League

Odata cu iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, sute de fotbalisti straini si-ar putea pierde dreptul de a juca in Regat, acesta fiind un moment de cotitura si pentru Premier League, unul din cele mai puternice campionate din lume. Viitoarele restrictii ar putea slabi puterea formatiilor britanice, insa ar putea fi benefice pentru cresterea in valoare a nationalei Angliei ar fi obligati sa foloseasca mai multi jucatori autohtoni).

FOTO. Cele mai interesante caricaturi cu Brexit-ul

Caricaturistii si-au ascutit creioanele si au realizat o multime de desene in care surprind Brexit-ul si consecintele iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana. De la prabusirea unei stele de pe steagul UE pana la aruncarea in gol dintr-un avion, cu steagul britanic pe post de parasuta, va prezentam cele mai interesante desene, adunate de The Indepedent.

Listarile la Londra, reduse de incertitudinile privind Brexit-ul

Marea Britanie a fost, in ultimii ani, una dintre cele mai active piete pentru oferte publice initiale IPO) din Europa, depasind activitatile similare din Paris, Frankfurt si alte burse de pe continent, insa incertitudinile generate de rezultatul votului privind Brexit-ul posibila iesire a tarii din UE) a tinut pe margine companiile care au dorit sa se listeze.

Yellen, Fed: Brexit-ul ar afecta economia SUA

Presedintele Federal Reserve Fed - banca centrala a SUA), Janet Yellen, a avertizat, ieri, ca o eventuala iesire a Marii Britanii din UE Brexit) ar avea repercusiuni economice semnificative asupra SUA.

BREXIT. Economistii romani analizeaza cum ne-ar putea afecta iesirea Marii Britanii din UE

Britanicii au ales. Efectele optiunii pe care au exprimat-o prin referendum se vor vedea in perioada urmatoare. Ce s-ar intampla daca si alte natiuni ar lua in calcul un Brexit? .

EXCLUSIV Dan Dungaciu. Brexit-ul in 10 puncte. Efectele asupra Europei si Romaniei

Cum s-a ajuns la Brexit, de ce si de data aceasta sondajele au fost inselatoare si ce urmeaza dupa votul britanicilor de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana este analiza realizata de Dan Dungaciu, director al Institutului de Stiinte Politice si Relatii Internationale al Academiei Romane.

De ce este Brexit-ul Bun

Esec al clasei politice de la Londra, ce s-a jucat cu opinia publica din Marea Britanie si ani la rand a aruncat tot ceea ce nu a iesit bine asupra Uniunii Europene, cu o totala iresponsabilitate. Apoi populismul si aducerea la urne a scos pe londonezi afara din cel mai puternic club economic al lumii. Dar iesirea Marii Britanii ar putea insemna regandirea proiectului european in termeni mult mai clari.

Brexit-ul nu va reusi niciodata sa-l ajunga din urma pe Mario Draghi

Un articol recent din Financial Times arata ca oficialii din conducerea executiva a BCE se intalnesc pentru a dis-cuta strategia institutiei in cazul unui Brexit.

Brexit-ul cutremura valuta: Leul se prabuseste in raport cu euro si dolarul

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana provoaca un cutremur pe piata bancara internationala. Si leul are de suferit in urma Brexit-ului. Banca Nationala a Romaniei a anuntat pentru vineri.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )