Libnet.ro
UNICEF

09:47

Anamaria si-a dus baiatul la scoala, la clasa pregatitoare. Cand l-au vazut, profesorii au reactionat pe loc: Ia-ti handicapatul si pleaca!

Antena3 Antena3,
Anamaria si-a dus baiatul la scoala, la clasa pregatitoare. Cand l-au vazut, profesorii au reactionat pe loc: Ia-ti handicapatul si pleaca!

O femeie a trecut prin clipe cumplite intr-o scoala din Romania, dezvaluie Adevarul. Annemarie-Helen povesteste si ea cum baiatul ei, Emi, a fost discriminat inca din clasa pregatitoare. Este greu in. continuă pe Antena3

Ministerul Educatiei s-a razgandit: Orele de educatie fizica raman la clasa pregatitoare si la clasa I

Ministerul Educatiei s-a razgandit si a retras, la doar o zi distanta, proiectul prin care urmau sa fie scoase orele de Educatie fizica de la clasa pregatitoare si clasa I. Versiunea de proiect de.

Ministerul Educatiei s-a razgndit: orele de educatie fizica ramn la clasa pregatitoare si la clasa I / Proiectul a fost retras si urmeaza a fi reanalizat de specialistii n domeniu

La o zi dupa ce l-a pus in dezbatere publica, Ministerul Educatiei s-a razgandit si a retras proiectul de ordin pentru schimbarea planului cadru de la ciclul primar potrivit caruia erau scoase orele de Educatie fizica de la clasa pregatitoare si clasa I.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )