Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ancheta extinsa in dosarul protestului din 10 august. Sefii, Jandarmeriei chemati la Parchetul General

Antena3 Antena3,
Ancheta extinsa in dosarul protestului din 10 august. Sefii, Jandarmeriei chemati la Parchetul General

Ancheta in dosarul 10 august a fost extinsa. Este vorba despre noi acuzatii aduse sefilor Jandarmeriei cercetati deja in dosar. Acestia au fost chemati la Parchetul General. Procurorul general interimar. continuă pe Antena3

Ancheta extinsa in dosarul violentelor din 10 august: Noi acuzatii pentru sefii Jandarmeriei

Noi acuzatii pentru sefii Jandarmeriei, in cazul dosarului violentelor din 10 august. Procurorii Sectiei militare au decis extinderea cercetarilor in cazul lui Sebastian Cucos,Ionut Sindile, Laurentiu.

Ancheta extinsa in dosarul violentelor din 10 august: Noi acuzatii pentru sefii Jandarmeriei(VIDEO)

Noi acuzatii pentru sefii Jandarmeriei, in cazul dosarului violentelor din 10 august. Procurorii Sectiei militare au decis extinderea cercetarilor in cazul lui Sebastian Cucos,Ionut Sindile, Laurentiu.

Ancheta extinsa in dosarul violentelor din 10 august: Noi acuzatii pentru conducerea Jandarmeriei(VIDEO)

UPDATE:intr-un comunicat de presa transmis, vineri, de Ministerul Public, este confirmata informatia potrivit careia, in dosarul referitor la violentele din 10 august, a fost extinsa urmarirea penala in.

Procurorii extind acuzatiile pentru sefii din Jandarmerie in dosarul reprimarii protestului din 10 august 2018

Procurorii militari de la Parchetul General au extins acuzatiile in dosarul privind violentele de la protestul din 10 august 2018 pentru sefii din Jandarmerie Catalin Sindile, Laurentiu Cazan si Sebastian Cucos, au precizat, pentru Mediafax , surse.

Procurorii extind acuzatiile pentru sefii din Jandarmerie in dosarul reprimarii protestului din 10 august 2018

Procurorii militari de la Parchetul General au extins acuzatiile in dosarul privind violentele de la protestul din 10 august 2018 pentru sefii din Jandarmerie Catalin Sindile, Laurentiu Cazan si Sebastian Cucos, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, vrea informatii despre dosarul protestului din 10 august: Poate trebuie usor dinamizat

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, cere detalii despre dosarul referitor la protestul din 10 august. Licu a declarat, joi, ca va purta o discutie cu sefii principalelor structuri de parchet din cadrul.

Acuzatii extinse dupa violentele de la protestul din 10 august: ce risca sefii Jandarmeriei

Procurorii militari au extins acuzatiile in dosarul in care se ancheteaza violentele de la protestul din Piata Victoriei, din 10 august 2018. Ancheta privind violentele din Piata Victoriei, din 10 august 2018, merge mai departe. Procurorii militari de la Parchetul General au decis sa extinda acuzatiile, iar cei vizati sunt sefii Jandarmeriei. E vorba de [] .

Bogdan Licu, la Ministerul Justitiei: Poate trebuie dinamizat dosarul privind protestele din 10 august. A trecut prea mult timp pentru ca acest dosar sa mai dureze mult- UPDATE

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat, joi, la Ministerul Justitiei, ca spera ca Dosarul privind protestele din 10 august sa fie finalizat cat mai repede, precizand ca va discuta cu colegii sai procurori sa vada care este stadiul cercetarilor. Licu a anuntat ca va avea o serie de intalniri cu sefii principalelor structuri din parchet, un alt subiect aflat in atentia sa fiind Dosarul Revolutiei.

Bogdan Licu, la Ministerul Justitiei: Poate trebuie dinamizat dosarul privind protestele din 10 august. A trecut prea mult timp pentru ca acest dosar sa mai dureze mult

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat, joi, la Ministerul Justitiei, ca spera ca dosarul privind protestele din 10 august sa fie finalizat cat mai repede, precizand ca va discuta cu colegii sai procurori sa vada care este stadiul cercetarilor.

Procurorul general interimar cere finalizarea de urgenta a dosarului protestelor din 10 august

Procurorul general interimar cere finalizarea de urgenta a dosarului protestelor din 10 august si vrea sa lamureasca neregulile lasate in urma de Augustin Lazar, in dosarul revolutiei din 1989. Licu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )