Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ancheta Parchetului pe alegeri prezidentiale din 2009, inutila pentru ca faptele s-au prescris. Radu Banciu: Asta este o veste intr-adevar pur romaneasca (VIDEO)

B1 B1,
Ancheta Parchetului pe alegeri prezidentiale din 2009, inutila pentru ca faptele s-au prescris. Radu Banciu: Asta este o veste intr-adevar pur romaneasca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciuinformatia conform careia ancheta penala a Parchetului General pe alegerile prezidentiale din 2009 ar fi inutila. continuă pe B1

Parchetul General deschide ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Dosarul deschis de Parchet blocheaza comisia parlamentara de ancheta

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) anunta ca a deschis un dosar penal cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, ca urmare a informatiilor facute publice de catre jurnalistul Dan Andronic. Potrivit PICCJ, cercetarile sunt efectuate in rem si vizeaza infractiunile de abuz in serviciu si de falsificare a documentelor si evidentelor electorale. Inceperea acestei investigatii de catre Parchet face inutila comisia parlamentara ce isi propunea anchetarea alegerilor prezidentiale din 2009, intrucat, potrivit procedurilor legale, deschiderea unui dosar penal blocheaza infiintarea unei comisii parlamentare cu acelasi scop.

PSD si-a desemnat reprezentantii in comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009: Liviu Dragnea si Eugen Nicolicea intre cei alesi de social-democrati

Coalitia parlamentara PSD-ALDE a decis infaptuirea unei comisii de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 ca urmare a dezvaluirilor facute de jurnalistul Dan Andronic privind intalniri.

PSD anunta cine va face parte din comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Grupul deputatilor PSD i-a desemnat pe Liviu Dragnea, Eugen Nicolicea, Dorel Caprar, Mihai Weber si Liviu Plesoianu sa faca parte din comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009,.

Nicusor Dan: Daca se voteaza constituirea comisiei privind alegerile prezidentiale din 2009, se va incalca Regulamentul

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat marti, la Parlament, ca daca proiectul de hotarare a comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 se voteaza in sedinta plenului reunit de.

Daca se voteaza constituirea comisiei privind alegerile prezidentiale din 2009, se va incalca Regulamentul

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat marti, la Parlament, ca daca proiectul de hotarare a comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 se voteaza in sedinta plenului reunit de miercuri se incalca Regulamentul Camerei Deputatilor si al Senatului, aceasta comisie fiind un joc de imagine al coalitiei de guvernare PSD-ALDE.

PSD nu renunta la Comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009, desi Parchetul General a deschis o ancheta. Ce modificari au adus in comisiile juridice

Majoritatea PSD-ALDE-UDMR din comisiile juridice reunite din parlament a votat marti infiintarea comisiei de ancheta parlamentara care vizeaza alegerile prezidentiale din 2009, in ciuda faptului ca luni parchetul general a anuntat ca a deschis o ancheta proprie, iar un articol din Regulamentul Camerei Deputatilor prevede ca o ancheta judiciara blocheaza ancheta parlamentara. Pentru a evita aceasta situatie, presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor Eugen Nicolicea a propus un amendament la proiectul de constituire a comisiei, impotriva caruia s-au pronuntat cei de la USR si PNL.

Raluca Turcan, despre comisia care va ancheta alegerile prezidentiale din 2009: PSD satisface obsesia lui Dragnea de a o demite pe Kovesi

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, a afirmat, referitor la amendamentul adoptat la proiectul de hotarare privind constituirea comisiei de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, ca este un tertip al PSD pentru a satisface obsesia lui Liviu Dragnea de a o demite pe Laura Codruta Kovesi.

PICCJ face cercetari pentru abuz in serviciu privind dosarul alegerilor prezidentiale din 2009

ACTUALIZARE 18:00 Basescu despre anchetarea alegerilor din 2009: Parchetul General a facut niste jocuri, a blocat comisia parlamentara Senatorul PMP Traian Basescu a criticat, luni, anchetarea de catre Parchetul General a alegerilor prezidentiale din 2009, spunand ca Ministerul Public a deschis ancheta stiind ca astfel va fi blocata comisia parlamentara care isi propunea sa investigheze acelasi lucru. --------------- Parchetul instantei supreme PICCJ) a deschis dosar penal privind alegerile prezidentiale din 2009 si face cercetari pentru abuz in serviciu si falsificarea documentelor si evidentelor electorale, ancheta fiind inceputa dupa informatiile facute publice de Dan Andronic, potrivit unui comunicat oficial.

Parchetul General deschide dosar in scandalul fraudarii alegerilor prezidentiale din 2009

Parchetul General deschide un dosar penal in urma dezvaluirilor facute de jurnalistul Dan Andronic pe tema deturnarii rezultatelor alegerilor prezidentiale din 2009. Decizia Parchetului apare in.

Parchetul instantei supreme a deschis dosar penal privind alegerile prezidentiale din 2009

Parchetul instantei supreme a deschis dosar penal privind alegerile prezidentiale din 2009 si face cercetari pentru abuz in serviciu si falsificarea documentelor si evidentelor electorale, ancheta fiind inceputa dupa informatiile facute publice de Dan Andronic, potrivit News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )