Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ancheta la Spitalul Judetean din Buzau, dupa moartea unui tanar pacient

Adevărul Adevărul,
Ancheta la Spitalul Judetean din Buzau, dupa moartea unui tanar pacient

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Buzau a demarat marti o ancheta, dupa ce un tanar politist de 35 de ani a decedat luni seara din cauza unor probleme la plamani. Politistul Catalin Motoasca, angajat in cadrul sectiei de politie Racoviteni s-ar fi prezentat joi, 19 octombrie, la camera de garda a Spitalului Judetean Buzau cu probleme respiratorii grave. continuă pe Adevărul

REVOLTATOR: Garda lasata in seama rezidentilor la Spitalul Judetean din Craiova

Situatia este cel putin revoltatoare la Spitalul Judetean din Craiova, cel mai mare din Oltenia. Mai multi medici primari, care ar fi trebuit sa fie de garda, semnau condica, dar nu ramaneau peste noapte i.

Prelevare de organe de la un pacient aflat in moarte cerebrala la Spitalul Judetean Sibiu

O echipa de medici de la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti si de la Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal din Cluj-Napoca efectueaza sambata o interventie chirurgicala de prelevare de organe de la un pacient de 48 de ani, aflat in moarte cerebrala, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu, anunta Agerpres.

Ce se intampla cu vaduva lui Bogdan Gigina, la doi ani dupa moartea politistului

Au trecut doi ani si procurorii nu au reusit nici macar sa trimita dosarul in fata judecatorilor. Tatal lui Bogdan a facut marturii cutremuratoare pentru pentru Observator. Moartea fiului sau a.

Furt din Casa Domnului: Catedrala din Buzau a fost sparta de hoti. Ce au furat acestia

Catedrala Arhipescopala din Buzau a fost sparta de hoti in noaptea de sambata spre duminica, slujba de duminica dimineata fiind anulata. Hotii ar fi furat banii din Cutia Milei, dar se pare.

Nu suntem rentabili: Retailerul Marks Spencer SE RETRAGE din Romania dupa 17 ani

Retailerul britanic de imbracaminte si decoratiuni interiorare Marks Spencer a semnat decizia prin care se retrage de pe piata romaneasca dupa 17 ani, inchizand ultimele trei.

Simonei Halep i s-a ridicat statuie intr-un sat din Romania, dupa ce a ajuns numarul 1 mondial. Cum arata creatia artistica - FOTO

Artistul Catalin Mihalache a realizat o lucrare din beton in care Simona Halep este infatisata tinand in brate imensul buchet de flori reprezentand cifra 1. Statuia se afla.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )