Libnet.ro
UNICEF

06:45

Anchetatori: Robin Williams a murit prin asfixiere, dupa ce s-a spanzurat cu o curea

B1 B1,
Anchetatori: Robin Williams a murit prin asfixiere, dupa ce s-a spanzurat cu o curea

Actorul american Robin Williams a murit probabil prin asfixiere dupa ce s-a spanzurat cu o curea, anunta Keith Boyd, seriful din comitatul californian Marin, care a precizat ca abia peste cateva saptamani va fi. continuă pe B1

Robin Williams a murit prin asfixiere, dupa ce s-a spanzurat, sustin anchetatorii

Actorul american Robin Williams a murit probabil prin asfixiere dupa ce s-a spanzurat cu o curea, a declarat Keith Boyd, seriful din comitatul californian Marin, informeaza Mediafax. Corpul domnului Robin Williams.

Robin Williams a fost gasit spanzurat in locuinta sa. Raportul medicilor legisti: actorul american a murit prin asfixiere

Robin Williams a murit luni, primele indicii indicand o posibila sinucidere. Potrivit unui raport preliminar al medicilor legisti din Marin County California), actorul american a murit prin asfixiere, fiind gasit spanzurat in locuinta sa din California. Robin Williams nu a lasat niciun mesaj prin care sa isi motiveze gestul.

Robin Williams a murit la 63 de ani. Reactiile fanilor dupa aflarea tristei vesti

Robin Williams a murit luni, acesta fiind gasit fara suflare in locuinta sa din California. Odata cu raspandirea stirii cu privire la moartea sa fanii din intreaga lume au reactionat in mediul online, exprimandu-si tristetea mai ales prin intermediul retelelor sociale.

Robin Williams a murit la 63 de ani. Reactiile celebritatilor dupa aflarea tristei vesti

Personalitati din industria cinematografica, lumea sportului sau politicieni si-au exprimat regretul la aflarea tristei vesti ca actorul Robin Williams a murit luni, la varsta de 63 de ani, corpul neinsufletit al acestuia fiind gasit in casa sa din California.

Actorul american Robin Williams a murit la 63 de ani: Acesta s-ar fi sinucis

Actorul american Robin Williams, celebru mai ales pentru rolurile sale din filmele Mrs. Doubtfire si Cercul poetilor disparuti, a murit la domiciliul sau, la varsta de 63 de ani. Din primele informatii ale.

Actorul american Robin Williams a murit la 63 de ani: Acesta s-ar fi sinucis (VIDEO)

Actorul american Robin Williams, celebru mai ales pentru rolurile sale din filmele Mrs. Doubtfire si Cercul poetilor disparuti, a murit la domiciliul sau, la varsta de 63 de ani. Din primele informatii ale.

VIDEO Celebrul actor american Robin Williams a murit. Sinuciderea, varianta cea mai probabila

Indragitul actor american Robin Williams, unul dintre cei mai straluciti artisti ai generatiei sale, castigator al unui Oscar pentru Good Will Hunting, a murit la domiciliul sau luni si, cel mai probabil, s-a sinucis, a declarat politia, potrivit AFP. Potrivit presei americane, actorul suferea de depresie. BIOGRAFIE: Robin Williams - un actor de comedie genial, de o intensitate aproape maniacala.

Actorul Robin Williams a murit. Prima ipoteza: sinuciderea

Actorul american Robin Williams, cunoscut in special pentru rolurile sale din filmele Mrs. Doubtfire si Cercul poetilor disparuti, a decedat la domiciliul sau si se pare ca este o sinucidere, a anuntat politia, citata de AFP.

Tragedie! Robin Williams a murit! A fost gasit fara suflare in casa!

Cunoscutul actor de comedie american Robin Williams a fost gasit fara suflare in casa lui din Statele Unite ale Americii. Se pare ca s-ar fi sinucis din pricina depresiei de care suferea de ceva vreme.

Actorul american Robin Williams a murit la 63 de ani

Actorul american Robin Williams, laureat, in 1998, al unui premiu Oscar pentru cel mai bun rol secundar in Good Will Hunting, a decedat ieri la domiciliul sau din statul California, politia presupunand ca s-a sinucis, informeaza AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )