Libnet.ro
UNICEF

18:30

and Tarile din UE care nu ajuta in problema refugiatilor, nu vor mai primi bani comunitari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 and Tarile din UE care nu ajuta in problema refugiatilor, nu vor mai primi bani comunitari

Ministrul german al economiei, Sigmar Gabriel, a avertizat ca tarile din Uniunea Europeana care nu impartasesc valorile privind empatia si solidaritatea umana nu mai pot conta pe primirea de fonduri din partea blocului comunitar, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Tarile din UE care nu ajuta in problema refugiatilor, nu vor mai primi bani comunitari

Ministrul german al economiei, Sigmar Gabriel, a avertizat ca tarile din Uniunea Europeana care nu impartasesc valorile privind empatia si solidaritatea umana nu mai pot conta pe primirea de fonduri din partea blocului comunitar, transmit surse din presa.

Ministrul german al Economiei, Sigmar Gabriel: Tarile UE care nu ajuta in problema refugiatilor nu vor mai primi bani comunitari

Ministrul german al Economiei, Sigmar Gabriel, a avertizat ca statele Uniunii Europene care nu ajuta blocul comunitar in problema imigrantilor nu vor mai primi bani din partea UE, relateaza Reuters. Europa.

Europa este in pericol. Statele care nu ajuta in problema refugiatilor ar putea sa ramana fara bani comunitari

Ministrul german al economiei, Sigmar Gabriel, a avertizat, intr-un interviu in cotidianul Bild, ca tarile din Uniunea Europeana care nu impartasesc valorile privind empatia si solidaritatea umana nu mai.

UEFA se implica in problema refugiatilor

Uniunea europeana de fotbal UEFA), prin intermediul fundatiei sale pentru copii, va dona 2 milioane de euro pentru a ajuta copiii refugiatilor, a anuntat vineri instanta fotbalului european. Noi am facut.

Mircea Badea: Lumea este interesata de Priveghi TV, nu de problema refugiatilor

Mircea Badea s-a aratat dezamagit, miercuri, de faptul ca pe romanii nu-i intereseaza problema refugiatilor, cat ii intereseaza mortii. Concret, realizatorul emisiunii in gura presei, de la Antena 3, a spus.

Klaus Iohannis, despre problema refugiatilor: Nu vorbim despre locuri de cazare, ci despre oameni, despre integrarea lor in societate. Nu cred ca intre parteneri lucrurile se rezolva prin impunere

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit miercuri in fata Parlamentului despre problema refugiatilor. Asa cum am afirmat, suntem pentru solidarite in interiorul Uniunii Europene. Suntem solidari cu statele membre.

Klaus Iohannis, despre problema refugiatilor: Nu vorbim de locuri de cazare, ci de oameni, de integrarea lor in societate. Nu cred ca intre parteneri lucrurile se rezolva prin impunere (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit miercuri in fata Parlamentului despre problema refugiatilor. Asa cum am afirmat, suntem pentru solidarite in interiorul Uniunii Europene. Suntem solidari cu statele membre.

Romania poate constitui un exemplu in ceea ce priveste integrarea refugiatilor: in trecut, tara noastra a rezolvat exemplar problema refugiatilor chilieni, coreeni si armeni

In timp ce toata atentia se indreapta spre refugiatii sirieni care continua sa vina in Europa, cei mai multi uita cum tara noastra a rezolvat exemplar problema refugiatilor veniti in anii 1970 valul de.

Nu cred ca problema refugiatilor se rezolva prin amenintarea cu sanctiuni

Presedintele Klaus Iohannis s-a adresat, ieri, Parlamentului spunand ca nu crede ca aceasta criza a refugiatilor prin care trece Europa poate fi rezolvata printr-o abordare birocratica sau contabila, matematica, ci doar prin dialog deschis, prin consultarea cu statele membre, printr-o decizie consensuala, tinand cont, sigur, de principii si valori, de context si de realitati.

Victor Ponta: Comportamentul Ungariei nu are nicio legatura cu UE. Problema refugiatilor este a Europei, trebuie s-o rezolvam impreuna

Premierul Victor Ponta a spus miercuri ca el condamna atitudinea rusinoasa a politicienilor ungari de a pune un gard si de a arunca problema imigrantilor in curtea vecina. Romania este o tara UE. Problema re.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )