Libnet.ro
UNICEF

20:31

Problemele tinerilor din Republica Moldova: saracie, somaj si boli

Adevărul Adevărul,
Problemele tinerilor din Republica Moldova: saracie, somaj si boli

Tinerii din Republica Moldova se confrunta cu probleme precum saracia, oportunitati economice scazute, dar si probleme de sanatate. 29% dintre tineri nu au parte de o instruire profesionala si nu sunt angajati in campul muncii, iar alte 16% sunt plecati in cautarea unui loc de munca peste hotare. continuă pe Adevărul

Deutsche Bank, implicata in spalatoria ruseasca prin bancile din Republica Moldova

Deutsche Bank, cea mai mare banca din Germania, ar putea fi implicata in marea spalatorie ruseasca realizata prin intermediul sistemului bancar si cu ajutorul judecatorilor din Republica Moldova.

Sistemul medical din Republica Moldova se apropie rapid de blocaj

Sistemul de sanatate din Republica Moldova se confrunta cu o criza financiara majora, iar acest fapt este cauzat de datoriile pe care le are Ministerul Finantelor fata de Compania Nationala de Asigurari in Medicina.

Ghiseele unice, necesare dar destul de rare in Republica Moldova

Lipsa ghiseelor unice si suprareglementarea activitatii businessului mic si mijlociu existenta in prezent este o povara care inhiba dezvoltarea afacerilor. Instituirea unui ghiseu unic la nivel local, ce ar permite eliberarea mai multor documente necesare reprezentantilor mediului de afaceri ar solutiona multe din problemele cu care se confrunta ei si i-ar ajuta sa castige timp, cred mai multi experti in economie din Republica Moldova.

Britanicul Aaron Cook este sportivul anului in Republica Moldova

Aaron Cook a fost desemnat cel mai bun sportiv al tarii in 2015 de catre Asociatia Presei Sportive din Republica Moldova. Cook a sosit in tara noastra anul acesta, dupa ce Marea Britanie l-a lasat in afara lotului la Jocurile Olimpice din 2012, transmite IPN.

Republica Moldova: Socialistii doresc sa previna o eventuala unire cu Romania

Socialistii din Republica Moldova, aflati in opozitie, doreste sa excluda posibilitatea unirii tarii cu Romania, astfel ca va propune in Parlament amendarea Constitutiei.

Consiliul Tineretului din Romania: Bugetul pe 2016tradeaza o nepasare completa a Guvernului Ciolos fata de problemele tinerilor

Strategia nationala in domeniul politicii pentru tineret 2015 2020 risca sa ramana neaplicata, atrage atentia Consiliul Tineretului din Romania, care critica guvernul Ciolos acuzand o nepasare completa fata de problemele tinerilor.

Ciolos, anunt la Bruxelles: Romania va sprijini inclusiv financiar Republica Moldova

Premierul Dacian Ciolos a discutat, vineri, cu inaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate, Federica Mogherini, si cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre intentia Romaniei de a sprijini, inclusiv financiar, Republica Moldova.

Principiul separarii puterilor in stateste incalcat grav in Republica Moldova

In Republica Moldova este incalcat grav principiul separarii puterilor in stat, deoarece justitia este subordonata puterii legislative si executive. Daca principiul separarii puterilor in stat ar functiona, fiecare persoana de rang inalt: presedinte, premier, ministru sau deputat, ar trebui sa raspunda in fata justitiei daca au incalcat legea.

Republica Moldova reintra in recesiune economica

Economia Republicii Moldova continua sa se afle in recesiune si va avea o relansare moderata in urmatorii ani, prognozeaza expertii economici de la Expert-Grup.

Republica Moldova si Romania fac un pas inainate in interconectarea sistemelor energetice

Moldelectrica si Institutul de Studii si Proiectari Energetice ISPE) au semnat marti, 15 decembrie, contractul privind elaborarea si prezentarea studiilor de fezabilitate pentru interconectarea sistemelor electroenergetice ale Republicii Moldova si Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )