Libnet.ro
UNICEF

16:01

Andra, intr-o ipostaza nemaivazuta pana acum. Ce a facut alaturi de Catalin Maruta: e in premiera de cand e vedeta

Playtech Playtech,
Andra, intr-o ipostaza nemaivazuta pana acum. Ce a facut alaturi de Catalin Maruta: e in premiera de cand e vedeta

Andra a fost pusa intr-o ipostaza in care fanii isi doreau de o buna vreme sa o vada. Ce a facut celebra artista alaturi de sotul sau? Scena nu s-a mai petrecut niciodata in anii de cand activeaza. Andra, asa cum nu au vazut-o fanii niciodata! Cum si-a facut aparitia alaturi de sotul ei? Andra . continuă pe Playtech

Coronavirusul a ajuns si in ultima zona a Statelor Unite care pana acum nu a avut cazuri

Coronavirusul a ajuns si in ultima zona din Statele Unite neinfectata pana acum. Fiecare dintre cele 3. 000 de comitate americane a avut contaminari. Cea mai recenta este Kalawao din Hawaii, cel mai mic si mai putin populat comitat din tara, conform Mediafax care citeaza Wall Street Journal.

Gaura manerului de la tigaie, intrebuintare nestiuta pana acum. La ce foloseste, pe langa agatatul in cui

Uneltele de bucatarie au utilizari ascunse. De exemplu, lingura de spaghete, a carei spatiu din centru poate fi folosit pentru masurarea unei portii perfecte de paste. Asa se dovedeste si ca gaura din manerul tavii sau oalei poate fi la fel de utila, dar nu numai pentru a o agata in cui. Mister elucidat! Gaura .

Cine sunt copiii lui Joe Biden, din mariajele de pana acum

Pe tot parcursul campaniei sale electorale, Joe Biden a pus accentul pe familie. Pe povestea de dragoste cu Jill Biden, actuala sa sotie, relatia apropiata pe care o are cu copiii si nepotii sai, dar si pe tragedia in care si-a pierdut prima sotie si 2 dintre copii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2688 seconds )