Libnet.ro
UNICEF

23:00

Andra, mesaj important pentru copii. Cat de mare dreptate are artista

Playtech Playtech,
Andra, mesaj important pentru copii. Cat de mare dreptate are artista

Inceperea scolii, anuntata de autoritati pe 14 septembrie, este pusa sub semnul intrebarii, noua etapa depinzand in mod direct de numarul cazurilor de COVID-19 din fiecare localitate. Exista scenarii pentru situatii ce pot aparea, insa parintii, precum copii, isi fac griji in privinta inceputului altfel. Parinte este si Andra, care si-a manifestat ingrijorarea si revolta . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, despre dublarea alocatiilor: Din punctul nostru de vedere, am asigurat respectarea sensului legii. Am stabilit cresterea etapizata. Problema alocatiilor pentru copii a fost o Cenusareasa pentru PSD (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca din punctul de vedere al Guvernului este repectat spiritul legii care prevede dublarea alocatiilor pentru copii, Executivul stabilit dublarea acestora in mod etapizat.

Parlamentul a respins OUG privind majorarea cu 20% a alocatiilor pentru copii: Daca legea va fi promulgata de presedinte, alocatiile se dubleaza de la 1 septembrie

Camera Deputatilor a respins, miercuri, in calitate de for decizional, Ordonanta de Urgenta a Guvernului care prevede majorarea cu 20% a alocatiilor pentru copii, incepand din 1 august. Decizia a fost luata cu.

LUCIAN ROMASCANU: Astazi va fi dat votul de respingere a OUG privind cresterea etapizata a alocatiilor pentru copii

Purtatorul de cuvant al PSD Lucian Romascanu a spus ca astazi va fi dat votul decizional, in plenul Camerei Deputatilor, privind respingerea OUG care prevede cresterea etapizata a alocatiilor pentru copii.

Tariceanu, mesaj acid pentru Iohannis si Orban. De ce intarziati cu mastile? Nu v-ati inteles la comisioane?

Calin Popescu Tariceanu a transmis un mesaj dur catre presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban. De ce intarziati cu mastile? Nu v-ati inteles la comisioane?, a scris Tariceanu pe Facebook.

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea: Noi am cheltuit de la inceputul pandemiei cam 60 de milioane de lei. Oamenii au nevoie de alocatiile pentru copii. Si-au pierdut locurile de munca in aceasta perioada (VIDEO)

Daniel Florea, primar al Sectorului 5 al Capitalei si candidat pentru un nou mandat, a criticat, miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, masurile luate de Guvern in contextul pandemiei de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )