Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andrea Bocelli a suferit de COVID-19 si a donat plasma pentru cercetari

România Liberă România Liberă,
Andrea Bocelli a suferit de COVID-19 si a donat plasma pentru cercetari

Tenorul italian Andrea Bocelli a dezvaluit ca a suferit de COVID-19, dar ca a avut simptome usoare, . continuă pe România Liberă

Andrea Bocelli si familia sa, infectati cu coronavirus: A fost ca un cosmar, simteam ca nu mai am control

Tenorul Andrea Bocelli a marturisit ca atat el, cat si familia sa au fost infectati cu COVID-19. Celebrul artist a marturisit ca a trait clipe de cosmar.

Andrea Bocelli a avut coronavirus: O tragedie, toti din familie am fost contaminati

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli, diagnosticat cu coronavirus, a marturisit marti ca a avut sentimentul ca traieste un cosmar si ca toata familia sa a fost contaminata.

Andrea Bocelli spune ca a fost bolnav de coronavirus De la am trait un cosmar, la prea multa agitatie

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli a declarat marti ca a fost contaminat cu Covid-19 in forma usoara la inceputul lunii martie, chiar daca evoca un cosmar, scrie cotidianul Corriere della Sera.

Trei politicieni din Hunedoara care s-au infectat cu coronavirus dupa ce au participat la o sedinta de partid doneaza plasma pentru pacienti cu COVID-19

Deputatul Lucian Heius, primarul municipiului Deva, Florin Oancea, si administratorul public al Devei, Adrian David, care s-au infectat cu coronavirus la o sedinta a conducerii PNL, in luna martie, au donat sambata plasma pentru pacientii diagnosticati cu COVID - 19.

Mai putin de 100 de romani vindecati de COVID-19 au donat plasma. Asociatiile de pacienti cer Ministerului Sanatatii sa se implice in promovarea donarii, care poate salva viata pacientilor critici

Mai putin de 100 dintre cei peste 12. 000 de romani vindecati de infectia cu noul coronavirus au mers in ultima luna la centrele de transfuzie pentru a dona plasma convalescenta, care poate fi folosita cu succes pentru tratarea pacientilor infectati cu COVID-19 aflati in stare critica. Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune si Asociatia Romana a Pacientilor cu Imunodeficiente Primare, reprezentand pacientii care sunt dependenti de medicamente fabricate din plasma umana, cer Ministerului Sanatatii sa se implice in promovarea donarii de plasma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )