Libnet.ro
UNICEF

09:45

Andreea Clara, de 14 ani, din Bacau a fugit de acasa, dupa ce s-a certat cu mama ei din cauza unei poze de pe Instagram. Familia o cauta disperata

Antena3 Antena3,
Andreea Clara, de 14 ani, din Bacau a fugit de acasa, dupa ce s-a certat cu mama ei din cauza unei poze de pe Instagram. Familia o cauta disperata

O fata de 14 ani a fugit de acasa, iar familia o cauta disperata. Totul s-a intamplat, vineri dimineata, in localitatea Buciumi din Bacau, atunci cand adolescenta, pe nume Andreea Clara Chiru, a plecat. continuă pe Antena3

Adolescenta din Bacau, cautata de patru zile de politisti: Fata a plecat de acasa dupa o cearta cu mama ei (VIDEO)

Inca o familie isi cauta, cu disperare, fiica. Andreea Clara Chiru, o adolescenta de 14 ani din localitatea Buciumeni, judetul Bacau, a disparut joia trecuta de acasa. Fata s-ar fi certat cu mama ei, dupa.

Andreea Marin, dezvaluiri picante din intimitate. Ce fac ea si iubitul ei cand nu ii vede nimeni

Andreea Marin a facut dezvaluiri picante din intimitate. Vedeta a vorbit, fara perdea, despre povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de diplomatul Adrian Brancoveanu. Andreea Marin, dezvaluiri picante din intimitate Andreea Marin 44 de ani), prima jurnalista din Romania care a escaladat varful Kilimanjaro, are o poveste de viata la fel de spectaculoasa .

Acest bloc din Bacau are o padure pe un perete. De ce arata ca o pictura?

Proiectul acesta ar putea avea foarte bine titlul: aceasta nu este o pictura. Pe un bloc din Bacau a aparut un perete colorat. De la distanta, sau chiar de aproape, pare pictura. E, in.

Caz socant. O adolescenta de 14 ani a murit dupa ce telefonul ei mobil a explodat

Un caz socant a avut loc in Kazakhstan. O adolescenta de 14 ani si-a pierdut viata dupa ce telefonul ei mobil a explodat. Fetita isi lasase telefonul la incarcat, pe perna, si a adormit langa el. Pari.

Criminalul fetei de 17 ani din Prahova a fost prins. Se ascundea chiar sub nasul politistilor. Primele imagini

Criminalul din Prahova a fost prins de catre autoritati, duminica, dupa ore in sir de cautari. Tanarul se numeste Marin Laurentiu si i-a pus capat zilelor iubitei sale. Fata avea doar 17 ani si n-a mai putut sa scape din mainile atacatorului sau. Criminalul fetei de 17 ani din Prahova a fost prins! Politistii au .

El este presupusul criminal al tinerei de 17 ani din Prahova. Politia l-a prins

Politia lanseaza un apel pentru gasirea tanarului din judetul Prahova care si-ar fi ucis iubita de 17 ani. Laurentiu Marin, de 21 de ani,din Sotriile, Plaiul Campinei, locuia cu iubita lui, pe care ar fi.

Rasturnare de situatie in cazul decapitarii tinerei de 17 ani din Prahova. Cine ar fi criminalul si ce a facut in urma cu doar patru luni

O crima infioratoare tulbura Romania din nou. O tanara de 17 ani din judetul Prahova a fost omorata, iar ucigasul pare sa fie iubitul acesteia, de 29 de ani. Ceea ce pare la fel de socant este ca.

A fost gasit ucigasul tinerei de 17 ani din Prahova

Anarul de 21 de ani, din comuna Sotrile, judetul Prahova, suspectat ca i-a taiat gatul iubitei sale .

Cine este tanarul din Prahova care si-a ucis iubita de 17 ani si a fugit. E cautat de Politie

Tanarul din Prahova care si-a ucis iubita de 17 ani este cautat, chiar si in aceste momente, de catre oamenii legii. Barbatul a comis fapta deosebit de grava si a fugit, la scurt timp, de la locul incidentului. Cine e tanarul din Prahova care si-a ucis iubita Politia efectueaza cercetari in seara de sambata, in .

Socant! Tanara de 17 ani din Prahova, decapitata de iubitul cu 10 ani mai mare!

Crima socanta in judetul Prahova. O tanara de 17 ani a sfarsit decapitata de concubinul cu 10 ani mai mare decat ea. Fata a fost gasita dimineata fara suflare, iar principalul suspect este de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )