Libnet.ro
UNICEF

15:00

Andreea Marin, la bratul unui barbat, la un eveniment monden! E prima data dupa divort

Antena3 Antena3,
Andreea Marin, la bratul unui barbat, la un eveniment monden! E prima data dupa divort

Andreea Marin si-a facut aparitia la bratul unui barbat la petrecerea Viva!, pentru prima data de la divortul de Tuncay Ozturk. Zana a stralucit intr-o tinuta nonconformista,. continuă pe Antena3

Ce spune Andreea Marin despre noul barbat din viata sa

Intr-un interviu pentru Life. ro, Andreea Marin a fost rezervata canda fost intrebata daca in prezent exista cineva in viata sa. Nu voi mai vorbi cu aceeasi sinceritate.

Andreea Esca, cu decolteu generos la un eveniment monden. Cum a aratat prezentatoarea TV - VIDEO

Prezentatoarea TV Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, au stralucit pe covorul rosu intins la un eveniment monden. Cu decolteu generos, Esca a radiat de fericire la bratul sotului.

NU UITA SI NU IARTA NIMIC! Mihaela Radulescu O FACE CU OU SI OTET pe Andreea Marin! (FOTO)

Razboiul dintre Mihaela Radulescu si Andreea Marin continua. Cele doua dive nu pierd nicio ocazie de a-si adresa jigniri subtile una alteia. Dupa ce a vazut ca Andreea Marin a postat pe pagina sa de fac.

Andreea Marin promoveaza frumusetea naturala printr-o fotografie in care apare complet nemachiata

Andreea Marin militeaza pentru naturalete si le recomanda admiratorilor sai a urma un stil de viata sanatos si exemplar. in dorinta de a sublinia inca o data ca frumusetea vine din interior si nu doar prin stratul de machiaj sau artificii stilistice, vedeta a publicat pe pagina ei de socializare o fotografie in care apare complet nemachiata, la finalul unui tratament facial non-invaziv derulat la Silhouette.

Andreea Marin: Trei ani mi-a luat sa ma vindec dupa ce am folosit un produs cosmetic cumparat de pe internet

Andreea Marin a suferit enorm dupa ce a folosit o crema cumparata de pe internet, pentru care nu a avea recomandarea unui medic dermatolog. Eu nu mai incerc pe pielea mea produse de cosmetica. Am.

Detalii despre rochia purtata de Andreea Marin la petrecerea Viva!

Andreea Marin a avut o aparitie spectaculoasa aseara la petrecerea aniversara a revistei Viva! Vedeta a purtat o superba rochie albastra accesorizata impecabil cu pantofi in aceeasi nuanta si cu un clutch si cu cercei de poveste. Iata detalii despre rochie si despre accesoriile alese.

Andreea Marin a postat o poza in care apare fara machiaj. Cum au reactionat fanii - FOTO

Andreea Marin a renuntat la machiaj. Nu de tot, ci intr-o fotografie postata pe contul sau de Facebook. Reactiile fanilor nu au intarziat sa apara. Femeile care o indragesc pe.

Politia Capitalei cere sprijinul pentru identificarea unui barbat care a batut un adolescent de 16 ani intr-un autobuz

Politia Capitalei solicita sprijinul oamenilor pentru identificarea unui barbat care, in 9 aprilie, a batut un adolescent de 16 ani, intr-un autobuz, intre statiile Baicului si Soseaua Iancului, din Sectorul 2.

VIDEO Descinderi cu mascati pentru gasirea a doi frati acuzati de sechestrarea unui barbat.M-au luat de pe strada. M-au sechestrat. Am fost batut cu parul

Mascatii au descins ieri in satul Racovita din comuna Bucsani. Oamenii legii au primit un apel disperat din partea unui barbat care a spus ca fratele sau este sechestrat, se pare, intr-o locuinta si batut fara mila de mai multe zile. La mijloc ar fi vorba de mai multe furturi la care autorii si victima au participat si pe care agresorii ar fi vrut sa le puna in carca celui sechestrat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )