Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cel mai amplu exercitiu pentru situatii de urgenta din ultimii 15 ani, la Barajul Bicaz

Antena3 Antena3,
Cel mai amplu exercitiu pentru situatii de urgenta din ultimii 15 ani, la Barajul Bicaz

120 de jandarmi si mascati, politisti, personal de aviatie si pompieri, instructori militari, medici si asistenti participa marti, 4 august, la cel mai amplu exercitiu din ultimii 15 ani dedicat pregatirii. continuă pe Antena3

Cel mai bun remediu pentru mahmureala

Sucul obtinut dintr-un soi asiatic de pere reprezinta unul dintre cele mai bune remedii impotriva mahmurelii, deoarece este capabil sa scada cu pana la 21% intensitatea senzatiilor neplacute cauzate de consumul.

Ucraina: mai multa autonomie pentru regiunile separatiste din est

Curtea Constitutionala CC) a Ucrainei a dat vineri unda verde unui proiect de reforma constitutionala care ofera mai multa autonomie regiunilor separatiste din est, o masura sustinuta de occidentali, care o considera un mijloc de dezescaladare a.

Cel mai mare festival de arte vizuale din Romania, VSLO, se va desfasura in Vama Veche, in perioada 21-30 august

Pasionatii de arte vizuale sunt invitati si in acest an la Vama Veche, in perioada 21-30 august, la cel mai mare festival international de arte vizuale din Romania Vama sub lumini de Oscar. Cursuri sustinute de lectori romani si straini, proiectii de film, expozitii si concerte, sunt doar cateva dintre ingredientele festivalului ajuns la cea de-a sasea editie-.

Aferim!, in regia lui Radu Jude, este propunerea Romaniei la Oscarul pentru cel mai bun film strain (VIDEO)

Filmul Aferim! , in regial lui Radu Jude, este propunerea Romaniei la Oscarul pentru cel mai bun film strain, informeaza Agerpres, citand un comunicat al Centrului National al Cinematografiei CNC). Filmul, care.

Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO]

Dupa foarte multi ani in care gamingul a fost considerat un hobby distructiv, acum se pot castiga 18 milioane de dolari la DOTA 2 intr-un campionat. The International este cel mai mare eveniment anual pentru amatorii de DOTA 2, unul dintre cele mai populare jocuri de tip MOBA. Acesta este organizat de Valve, iar premiile, [] Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai apreciat telefon Blackberry din ultimii ani primeste un frate

Subiectul mai multor zvonuri in ultimele luni, urmasul lui BlackBerry Passport se pare ca va fi un pic mai accesibil si se va ascunde in spatele titlului de Silver Edition. BlackBerry Dallas a fost pentru mult timp un gadget ipotetic al celor de la BlacBerrry. Acesta a poposit de curand si la FCC pentru certificare, [] Cel mai apreciat telefon Blackberry din ultimii ani primeste un frate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume

Compania unui dintre fondatorii Microsoft ar putea crea in viitor cel mai mare avion din istorie. Paul Allen, cel care a fondat Microsoft alaturi de Bill Gates, a pus in trecut bazele unei companii denumite Stratolaunch Systems, alaturi de numerosi alti cunoscuti antreprenori, printre care se numara si Elon Musk. Din anul 2011, scopul companiei [] Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noul trailer Marvel ti-l arata pe cel mai neconventional supererou [VIDEO]

Dupa luni intregi de suspans, 20th Century Fox a lansat trailerul pentru Deadpool al Marvel. Cu siguranta, nu vei avea o intalnire cu un erou banal in cinematograf si vei vedea de ce. Filmul spune povestea unui fost mercenar al Fortelor Speciale, care a fost implicat intr-un experiment. in urma acestuia, a ramas cu abilitatea [] Noul trailer Marvel ti-l arata pe cel mai neconventional supererou [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai sanatoase uleiuri pentru gatit

Ati citit cu siguranta o multime de lucruri despre uleiurile sanatoase, stiti ce proprietati are fiecare in parte, care este cel mai savuros si cel mai sanatos. O problema apare insa la intrebarea.

Intesa SanPaolo a raportat cel mai ridicat profit semestrial din 2008

Intesa SanPaolo, a doua mare banca din Italia dupa active, a raportat vineri, cel mai ridicat profit semes and 172;trial din ultimii sapte ani, in conditiile in care costurile pentru acoperirea pierderilor legate de creditele neperformante au fost cele mai scazute din 2011, un semn ca a treia mare economie a zonei euro se redreseaza, transmit AP si Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )