Libnet.ro
UNICEF

01:05

TOP 10 Antrenori de fotbal care au SECAT conturile patronilor. Mourinho cel scump vs Cel mai eficient din lume

România Liberă România Liberă,
TOP 10 Antrenori de fotbal care au SECAT conturile patronilor. Mourinho cel scump vs Cel mai eficient din lume

Fotbalul poate fi o afacere banoasa pentru magnatii care investesc zeci de milioane de euro in transferuri uluitoare in campionatele din vestul Europei. De cele mai multe ori insa, acestia trebuie sa aiba un sac fara fund pentru a le satisface pretentiile celor mai buni tehnicieni din lume. continuă pe România Liberă

TOP 10 Antrenori de fotbal care au SECAT conturile patronilor. Mourinho cel Scump vs Cel mai eficient din lume

Fotbalul poate fi o afacere banoasa pentru magnatii care investesc zeci de milioane de euro in transferuri uluitoare in campionatele din vestul Europei. De cele mai multe ori insa, acestia trebuie sa aiba un sac fara fund pentru a le satisface pretentiile celor mai buni tehnicieni din lume.

Anul 2014 a adus modificari importante in top 10 companii producatoare de materiale de constructii

Comparativ cu anul 2013, in sectorul companiilor producatoare de materiale de constructii exista modificari importante, din punct de vedere al cifrei de afaceri al companiilor care il compun si firmelor din top, arata portalul financiar RisCo, ce a realizat clasamentul primelor 10 companii care activeaza in aceasta zona, top realizat dupa cifra de afaceri a companiilor.

Top 10 cele mai misterioase si inexplicabile fotografii din lume

Controversatele fotografii cu cele mai ciudate si inexplicabile aparitii surprinse de-a lungul timpului au lasat multe semne de intrebare, pana in prezent. Un top al celor mai spectaculoase fotografii misterioase.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )