Libnet.ro
UNICEF

17:15

Andrei Hrebenciuc este audiat, joi dimineata, la DNA Brasov. El este insotit de tatal sau

Hotnews Hotnews,
 Andrei Hrebenciuc este audiat, joi dimineata, la DNA Brasov. El este insotit de tatal sau

Andrei, fiul lui Viorel Hrebenciuc, urmarit penal in legatura cu retrocedarea ilegala a unor paduri, este audiat joi dimineata la DNA Brasov, transmit televiziunile de stiri. Audierile vin dupa de miercuri, procurorii anticoruptie au facut perchezitii la biroul din Bucuresti al lui Andrei Hrebenciuc si la birourile unor avocati care ar fi vizati in acelasi dosar. UPDATE: Andrei este insotit de tatal sau, Viorel Hrebenciuc care a declarat la intrarea la DNA ca sunt nevinovati. continuă pe Hotnews

UPDATE Andrei Hrebenciuc a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA in dosarul retrocedarilor

Andrei, fiul lui Viorel Hrebenciuc, urmarit penal in legatura cu retrocedarea ilegala a unor paduri, a fost audiat joi dimineata la DNA Brasov, transmit televiziunile de stiri. Audierile vin dupa de miercuri, procurorii anticoruptie au facut perchezitii la biroul din Bucuresti al lui Andrei Hrebenciuc si la birourile unor avocati care ar fi vizati in acelasi dosar. 00 Andrei Hrebenciuc a fost retinut de procurorii DNA, joi dimineata, dupa patru ore de audieri, transmite Digi24.

UPDATE Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA in dosarul retrocedarilor/ Este urmarit penal pentru constituire de grup infractional organizat, complicitate la trafic de influenta si spalare de ban

Andrei Hrebenciuc a fost retinut pentru 24 de ore joi dimineata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul retrocedarilor ilegale. Potrivit unui comunicat al DNA, fiul deputatului Viorel Hrebenciuc este urmarit penal pentru infractiunile de constituirea unui grup infractional organizat, complicitate la trafic de influenta si spalare de bani. Hrebenciuc jr. ar fi fost implicat in aceasta afacere printr-o firma off-shore din Cipru.

Viorel Hrebenciuc este audiat intr-un nou dosar la DNA

Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde este audiat intr-un nou dosar, transmite B1 TV. La intrare in sediul DNA, parlamentarul a precizat ca a fost.

Cine este Andrei Hrebenciuc, retinut astazi de procurorii DNA in dosarul retrocedarilor ilegale

La 29 de ani, Andrei Hrebenciuc este lector universitar la Academia de Studii Economice din Bucuresti, milionar, membru in Consiliul de Administratie al SIF Moldova si al Biofarm. Daca in urma cu mai multi ani era in atentia presei in calitate de iubit al Elenei Basescu, fiica cea mica a presedintelui tarii, numele sau capteaza din nou atentia, dar de data aceasta din cauza implicarii sale in dosarul retrocedarilor ilegale.

Noapte alba pentru familia Hrebenciuc. Tatal si fiul au dat explicatii la DNA Brasov

Familia Hrebenciuc a facut noapte alba la DNA Brasov. Andrei Hrebenciuc a ajuns in fata procurorilor in jurul orei patru dimineata pentru a da explicatii in dosarul retrocedarilor in care este cercetat. Asta.

Viorel Hrebenciuc si fiul sau Andrei, audiati in toiul noptii la DNA Brasov in dosarul retrocedarilor ilegale

Viorel Hrebenciuc a ajuns la DNA Brasov in jurul orei 3. 45, iar dupa o jumatate de ora a fost adus si fiu sau Andrei Hrebenciuc. Cei doi au fost audiati in dosarul retrocedarilor ilegale in care mai sunt acuzati printre altii senatorul PSD Ilie Sarbu, depuratul PSD Ioan Adam, dar si doi judecatori din Covasna.

Cum a ajuns Andrei Hrebenciuc membru in SIF Moldova si cine este Irina Noaptes, sotia milionarului de 29 de ani

La numai 29 de ani, Andrei Hrebenciuc este lector universitar la ASE Bucuresti, milionar, membru in Consiliul de Administratie al SIF Moldova si al Biofarm.

Dosarul retrocedarilor: perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc

Biroul lui Andrei Hrebenciuc este perchezitionat, miercuri, de procurorii anticoruptie, in dosarul in care tatal lui, Viorel Hrebenciuc, este urmarit penal in legatura cu retrocedarea ilegala a unor paduri, au declarat surse judiciare.

Mafia padurilor: Andrei Hrebenciuc, fiul baronului PSD Viorel Hrebenciuc, a fost retinut de procurorii DNA Brasov in dosarul retrocedarilor ilegale

Andrei Hrebenciuc, fiul deputatului demisionar Viorel Hrebenciuc PSD), a fost retinut, joi dimineata, de procurorii DNA Brasov, dupa ce noaptea trecuta a fost audiat, timp de mai multe ore, de oamenii legii. Si Viorel Hrebenciuc a ajuns, in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 03. 45, la DNA Brasov pentru audieri in acelasi dosar in care mai apar si alte nume grele.

Andrei Hrenenciuc, audiat la DNA Brasov. A venit cu tatal sau

Procurorii DNA Brasov il audiaza joi dimineata pe Andrei Hrebenciuc, acesta venind insotit de tatal sau. Viorel Hrebenciuc a declarat, la intrarea in sediul DNA, ca el si fiul sau sunt nevinovati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )