Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andrei Ivan, tanarul din Constanta care a fost batut pe strada de un prieten, a murit

Playtech Playtech,
Andrei Ivan, tanarul din Constanta care a fost batut pe strada de un prieten, a murit

Andrei Ivan, tanarul din Constanta care a fost batut pe strada de un prieten pana a intrat in moarte cerebrala, a murit joi. Andrei Ivan, tanarul din Constanta care a fost batut pe strada de un prieten, a murit La 1 februarie, Andrei Ivan, de 14 ani, din Mangalia, a fost batut pana a intrat . continuă pe Playtech

A murit Andrei Ivan, baiatul din Mangalia batut cu bestialitate pe strada

Andrei Ivan, baiatul in varsta de 14 ani batut cu bestialitate pe strada de un adolescent, pe 1 februarie 2020, a murit la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, acolo unde era internat.

A murit Andrei Ivan, baiatul batut pe strada de un prieten la inceputul lunii februarie

Joi a murit Andrei Ivan, de 14 ani, din Mangalia, care a fost batut Daniel Marian S pana a intrat in moarte cerebrala.

Pacientul 39 cu noul coronavirus: Un barbat din Constanta care sustine ca NU a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit

Un barbat de 52 de ani din Constanta a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, miercuri seara. Acesta sustine ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta.

Barbatul din Constanta infectat cu coronavirus este asistent sef la Spitalul Judetean. Traseul complet al pacientului 39

Ies la iveala noi informatii despre pacientul 39, un barbat de 52 de ani din Constanta, care a declarat ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta.

Tanarul din Maramures izolat de familie in podul casei, dupa ce a venit din Italia, a amenintat ca se sinucide

Tanarul din Maramures care a fost obligat de familie sa locuiasca in podul casei, dupa ce s-a intors din Italia, de teama sa nu ii infecteze cu coronavirus, a fost la un pas de sinucidere.

Imagini cu hotelul din Bucuresti care va fi transformat in carantina - VIDEO

Un hotel cu 150 de locuri a fost transformat in centru de carantina pentru romanii care se intorc in tara. Persoanele supuse acestei masuri sunt cazate individual si beneficiaza de toate conditiile necesare. Cei aflati in carantina nu sunt doar romani, ci sunt si straini care au fost adusi de la Otopeni.

Ce pedeapsa risca fostul politist din Capitala care a imbolnavit 6 oameni cu coronavirus si a inchis trei institutii publice

Pacientul 16, cel care a imbolnavit cel putin 6 oameni cu COVID - 19 dupa ce s-a imbolnavit si a mers la Spitalul MAI unde a ascuns ca a fost plecat din tara, are dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Politia a deschis 19 dosare penale romanilor veniti din Italia care au declarat fals de unde veneau

Seful Politiei Romane anunta ca au fost intocmite 19 dosare penale privind infractiuni de zadarnicir.

CORONAVIRUS. ALERTAla Parlament: Angajati Comisiei pentru invatamant din Senat au fost trimisi acasa

Suspiciune de coronavirus si la Parlamentul Romaniei. Toti angajati Comisiei pentru invatamant din Senat au fost trimisi acasa. Asta in conditiile in care femeia de 42 de ani din Bucuresti, infectata cu.

CORONAVIRUS |PRIMUL JUDET din tara care SUSPENDA slujbele religioase

In contextul actual, in care noul virus COVID-19 se extinde cu repeziciune pe teritoriul Romaniei, prefectul de Maramures, Nicolae Silviu Ungur, a decis suspendarea slujbelor din biserici, indiferent de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )