Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pacientul 39 cu noul coronavirus: Un barbat din Constanta care sustine ca NU a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit

B1 B1,
Pacientul 39 cu noul coronavirus: Un barbat din Constanta care sustine ca NU a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit

Un barbat de 52 de ani din Constanta a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, miercuri seara. Acesta sustine ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta. continuă pe B1

Cazul 31 de coronavirus: Un barbat din Iasi, internat

Autoritatile au confirmat cazul 31 de infectare cu coronavirus in Romania, la un barbat din Iasi care a revenit in 2 martie de la Venetia.

inca o imbolnavire cu noul coronavirus: Un barbat din Bucuresti, revenit din Israel, e internat la Terapie Intensiva. Este cel mai grav caz de pana acum. Bilantul a ajuns la 36

Inca un caz de coronavirus a fost raportat miercuri in Romania. De data aceasta este vorba despre un barbat din Bucuresti, in varsta de 56 ani. El a calatorit in Israel in perioada 22-29 februarie 2020.

Seful armatei italiene, infectat cu noul coronavirus

Seful Statului Major al armatei italiene, generalul Salvatore Farina, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Izolat la domiciliu, generalul da asigurari ca se simte bine.

Coronavirus. Cazul 39, un barbat din Constanta. Acesta declara ca nu a calatorit in afara tarii

Romania a ajuns la 39 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Ultimul caz este cel al unui barbat de 52 de ani din Constanta. Acesta declara ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta perioada.

Scene violente intr-un supermarket din Australia. Trei femei s-au batut pentru hartie igienica, produs aflat la mare cautare din cauza panicii create de epidemia cu noul coronavirus (VIDEO)

Doua femei din Sydney au fost puse sub acuzare de catre Politia din statul australian New South Wales. Cele doua australience au fost implicate intr-un scandal violent cu o a treia femeie. Cearta a pornit de la.

Studiu: cat rezista noul coronavirus in aer si pe suprafete. Se transmite si de la 4,5 metri

Noul coronavirus se transmite de la 4,5 metri, traieste 30 de minute in aer si rezista 4 zile pe suprafete. Acestea sunt datele alarmante ale unui studiu realizat recent de expertii chinezi, care prezinta modul de raspandire a virusului. Studiu realizat pe pasagerii unui autobuz Rezultatul unui studiu facut pe pasagerii unui autocar care a .

Dr. Valeriu Gheorghita, medic primar boli infectioase: Nu exista vaccin pentru noul coronavirus si sunt deja cazuri de coinfectie virus gripal-coronavirus

Dr. Valeriu Gheorghita, medic primar boli infectioase de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, care face parte din grupul Strategic de Comunicare desemnat de Ministerul Sanatatii sa gestioneze informarea legata de noul coronavirus a raspuns pentru life. ro la cateva dintre intrebarile care stau pe buzele tuturor in pirvinta noului coronavirus.

Noul coronavirus in Romania. Universitatea de Medicina din Bucuresi isi suspenda cursurile. La UMF Iasi studiile se vor desfasura online

Universitatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti a decis, duminica, suspendarea cursurilor, practicii si examenelor, pana in 31 martie, pentru a reduce infectarea cu noul coronavirus pe teritorul tarii.

Inconstienta barbatului din Galati infectat cu noul coronavirus. A circulat cu un microbuz si este posibil sa fi transmis virusul la alte 17 persoane

Barbatul, in varsta de 72 de ani, a aterizat pe aeroportul Otopeni si a urcat intr-un microbuz, circuland pe ruta Bucuresti Urziceni Buzau Braila Galati. Autoritatile ii cauta pe toti cei cu care galateanul a intrat in contact in timpul calatoriei, dupa ce rezultatele analizelor au confirmat ca este infectat cu noul coronavirus.

Ministrul francez al Culturii a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus

Ministrul francez al Culturii Franck Riester a fost contaminat cu noul coronavirus, a informat, luni, cabinetul sau pentru AFP, subliniind ca are o forma usoara si ca se afla la domiciliul din Paris.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )