Libnet.ro
UNICEF

09:47

Andrian Candu infirma ca Plahotniuc va deveni in curand prim-ministru: Sunt zvonuri si teorii conspirative

Adevărul Adevărul,
Andrian Candu infirma ca Plahotniuc va deveni in curand prim-ministru: Sunt zvonuri si teorii conspirative

Seful Legislativului de la Chisinau, Andrian Candu, a infirmat ca liderul PDM, Vlad Plahotniuc, ar urma sa devina in curand noul prim-ministru al Republicii Moldova. Potrivit speakerului, aceste informatii nu sunt altceva decat zvonuri si teorii conspirative. continuă pe Adevărul

Andrian Candu: Nu cred ca in anul 2018 vom rezolva conflictul cu Transnistria si vom semna acorduri de statul special

Seful Legislativului, Andrian Candu, este sceptic ca solutionarea conflictului transnistrean ar putea avea loc in anul 2018. Speakerul accentueaza ca trebuie continuate proiectele ce ar duce la schimbarea vietii cetatenilor de pe ambele maluri ale Nistrului, dar si cele ce ar face malul drept mai atractiv pentru locuitorii Transnistriei.

Andrian Candu: Doar cei care au nostalgia pentru alte vremuri mai cred ca vorbesc limba moldoveneasca. Tanara generatie intelege ca e limba romana

Presedintele Parlamentului de la Chisinau, Andrian Candu, considera ca limba vorbita in Republica Moldova este limba romana. Seful Legislativului a declarat ca si-ar dori ca sa fie modificat articolul 13 din Constitutie, fapt ce ar insemna inlocuirea limbii moldovenesti cu limba romana ca limba de stat.

Andrian Candu: Moldova a indeplinit toate actiunile agreate cu FMI

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a declarat ca Legislativul a indeplinit vineri, 15 decembrie, toate actiunile si conditiile agreate cu Fondul Monetar International FMI)si ca Republica Moldova este pregatita pentru intrevederea cu echipa de experti FMI.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )