Libnet.ro
UNICEF

07:45

Angajat al unui spital din Pitesti, suspectat ca a sustras echipamente de protectie pe care le-a dat altor persoane

Adevărul Adevărul,
Angajat al unui spital din Pitesti, suspectat ca a sustras echipamente de protectie pe care le-a dat altor persoane

Trei persoane sunt audiate, vineri seara, la Politia Judeteana Arges, intr-un dosar in care un angajat al unui spital din Pitesti este suspectat ca a sustras echipamente de protectie si le-a remis unor alte persoane. in urma unor perchezitii, de la locuintele a doua persoane au fost ridicate mai multe astfel de echipamente - masti, manusi, dezinfectanti. continuă pe Adevărul

Un angajat al Spitalului din Pitesti, cercetat dupa ce a furat masti, manusi si dezinfectanti

Un gestionar al Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti este cercetat penal, fiind acuzat ca a furat masti, manusi sau dezinfectanti. Politistii au facut vineri mai multe perchezitii si verifica daca echipamentele sustrase au fost vandute.

Un fost Balon de Aur a donat 30.000 de masti unui spital din Napoli

Fostul international italian Fabio Cannavaro, campion mondial de fotbal cu Squadra Azzurra in 2006, .

Un parlamentar roman a donat 10.000 de lei unui spital. Nu sunt poze din tinerete, ci indemnizatia pe o luna

Un parlamentar din judetul Bistrita-Nasaud a raspuns unei provocari virale pe retelele sociale. Nu a postat o fotografie din tinerete, asa cum cere regula jocului pe Facebook, ci dovada ca si-a donat indemnizatia unui spital.

Strigatul de ajutor al managerului unui spital din Alba: Avem nevoie de masti, dezinfectanti si combinezoane pentru a putea tine piept la ceea ce va urma

Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud solicta ajutorul comunitatii locale si mediului de afaceri pentru a putea tine piept la ceea ce va urma.

Cum a aparut Vladimir Putin, intr-un spital din Rusia. Imaginea care s-a viralizat pe internet

In timpul unei vizite la un spital care trata pacienti coronavirus, presedintele rus Vladimir Putin a purtat un costum de protectie si o masca respiratorie, in conditiile in care primarul Moscovei a precizat ca focarul din capitala rusa este mai grav decat estimarile initiale. Cum a aparut Vladimir Putin, intr-un spital din Rusia in timp .

Gest inedit al unui primar din Galati! Cum isi ajuta cetatenii: Am albit in toti anii astia, aici, in fruntea comunitatii, dar nu degeaba!

Primarul din Targu Bujor, judetul Galati sta de vorba cu oamenii pe Facebook pentru a-i linisti si pentru a le oferi informatii despre starea de urgenta impusa de autoritatile centrale. Dialogul online are o nota serioasa, dar are si momente vesele, in functie de interlocutor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )