Libnet.ro
UNICEF

13:45

Un angajat al Spitalului din Pitesti, cercetat dupa ce a furat masti, manusi si dezinfectanti

Antena3 Antena3,
Un angajat al Spitalului din Pitesti, cercetat dupa ce a furat masti, manusi si dezinfectanti

Un gestionar al Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti este cercetat penal, fiind acuzat ca a furat masti, manusi sau dezinfectanti. Politistii au facut vineri mai multe perchezitii si verifica daca echipamentele sustrase au fost vandute. continuă pe Antena3

Un angajat al Spitalului din Pitesti, cercetat dupa ce a furat masti, manusi si dezinfectanti

Un gestionar al Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti este cercetat penal, fiind acuzat ca a furat masti, manusi sau dezinfectanti. Politistii au facut vineri mai multe perchezitii si verifica daca echipamentele sustrase au fost vandute, relateaza Mediafax.

Angajat al unui spital din Pitesti, suspectat ca a sustras echipamente de protectie pe care le-a dat altor persoane

Trei persoane sunt audiate, vineri seara, la Politia Judeteana Arges, intr-un dosar in care un angajat al unui spital din Pitesti este suspectat ca a sustras echipamente de protectie si le-a remis unor alte persoane. in urma unor perchezitii, de la locuintele a doua persoane au fost ridicate mai multe astfel de echipamente - masti, manusi, dezinfectanti.

Revoltator. O angajata a Spitalului Judetean Arges a furat masti si dezinfectanti

O angajata a Spitalului Judetean Arges a fost dusa la audieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti vineri seara dupa ce la locuinta acesteia au fost gasite sute de masti, dezinfectanti si alte echipamente medicale furate din spital. Au fost facute de asemenea perchezitii si la Spitalul Judetean Arges.

Un politist pensionar din Buzau, cercetat penal pentru instigare publica

Un fost politist din Buzau, iesit la pensie anul trecut, este cercetat penal pentru instigare public.

Managerul spitalului din Suceava a fost pe lista scurta a PNL pentru portofoliul Ministerului Sanatatii. Vasile Rimbu a refuzat postul

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Suceava, Vasile Rimbu, a fost luat in calcul de liberali pentru a ocupa functia de ministru al Sanatatii in Guvernul Orban.

Un italian trecut de 100 de ani s-a vindecat de noul coronavirus si a devenit simbolul spitalului din Rimini

Un italian trecut de varsta de 100 de ani s-a vindecat de noul coronavirus si a fost externat miercuri seara dintr-un spital din orasul Rimini. Vestea a fost dta de viceprimarul localitatii, Gloria Lisi, care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )