Libnet.ro
UNICEF

13:00

Angajata unei primarii din judetul Olt, impuscata accidental de sot

Antena3 Antena3,
Angajata unei primarii din judetul Olt, impuscata accidental de sot

Contabila Primariei Poboru, din judetul Olt, a fost impuscata in brat, vineri seara, de sotul sau, cu o arma de vanatoare. Primarul din localitate a declarat, pentru MEDIAFAX, ca totul s-a intamplat. continuă pe Antena3

Olt: Contabila unei primarii a fost iMPUSCATA pe propriul sot, cu arma de VANATOARE. Tanara este in OPERATIE

Contabila unei primarii din Olt a fost impuscata de propriul sau sot, cu arma de vanatoare a acestuia. inca nu se stie daca barbatul a impuscat-o intentionat sau daca afost o greseala.

Primarii comunelor din judetul Buzau, nemultumiti de proiectul bugetului de stat pe 2019

Nu doar primarii de municipii si orase sunt nemultumiti de proiectul de buget pe anul 2019, ci si cei de comune. Potrivit proiectului, primariile ar urma sa preia de la bugetul central o mare parte din cheltuielile sociale, cea mai grea povara fiind plata indemnizatiilor persoanelor cu handicap si a insotitorilor acestora.

Un calugar, gasit fara suflare la o manastire din judetul Prahova

Un calugar de la o manastire din Cornu, judetul Prahova, a fost gasit spanzurat, miercuri dimineata, primele informatii fiind ca acesta s-a sinucis. Potrivit unor surse judiciare, barbatul a fost gasit.

Oamenii dintr-un sat din judetul Tulcea s-au trezit peste noapte cu mortii dezgropati. Este o adevarata teroare. Zici ca e un film de groaza

Oamenii dintr-un sat din Delta Dunarii spun ca sacalii au ajuns sa dezgroape mortii din cimitir. in plus, si animalele din gospodarii au fost atacate. inmultirea necontrolata a sacalilor a fost semnalata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )