Libnet.ro
UNICEF

12:30

Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu, despre zvonurile privind o legatura amoroasa: Artistii au sentimente mai puternice

Adevărul Adevărul,
Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu, despre zvonurile privind o legatura amoroasa: Artistii au sentimente mai puternice

Soprana Angela Gheorghiu a fost invitata joi seara la emisiunea Sinteza zilei difuzata de postul Antena 3, unde a vorbit despre cariera sa, dar si despre controversata participare a lui Cezar Ouatu la Eurovision. in a doua parte a emisiunii, contratenorul a aparut, de asemenea, ca invitat-surpriza. continuă pe Adevărul

Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu, UN CUPLU dincolo de scena. Vezi ce spun despre relatia lor speciala

Invitati in editia de joi seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, soprana Angela Gheorghiu si contratenorul Cezar Ouatu au vorbit despre sansa de a se cunoaste, atat in muzica, cat si in viata.

Cezar Ouatu a fost parasit de Angela Gheorghiu inaintea finalei Eurovision 2013

Cezar Ouatu a fost parasit de iubita sa, soprana Angela Gheorghiu, chiar in ziua finalei Eurovision 2013, relateaza Ziarul National. Apropiati ai celor doi au declarat ca soprana l-ar fi vizitat pe Ouatu in.

CTP, atacat si luat in ras de Cezar Ouatu: Daca il descopeream mai devreme, il luam in ...

A venit randul lui Cezar Ouatu sa-l ia in ras pe Cristian Tudor Popescu, despre care a spus ca, daca il descoperea mai devreme, il lua in backing vocal. Eu vreau sa-i spun domnului Popescu ca asa cum dumnealui are un tata Popescu si duce cu mandrie numele asa duc eu cu mandrie numele de Ouatu. Ieri a fost o zi grea pentru ca s-au implinit trei ani de la moartea tatalui meu si pe mine ma jigneste aceasta gluma previzibila cu Ouatu. Asta e numele meu de familie. Eu il respect ca jurnalist si .

Cezar Ouatu ii raspunde lui CTP: Daca stiam de calitatile lui, il luam ca backing vocal la Malmo

Intors in tara dupa experienta de la Eurovision, reprezentantul Romaniei, Cezar Ouatu, a dat piept cu unul dintre cei mai aspri critici ai sai. Dupa ce jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a imitat pe.

Cezar Ouatu, lipsit de modestie? Considera ca a avut cea mai buna piesa din istoria participarii Romaniei la Eurovision!

Cezar Ouatu considera ca a avut cea mai buna piesa si cel mai bun show cu care Romania a participat vreodata la Eurovision. Declaratiile sale vin sa jigneasca colegii de breasla care ne-au reprezentat tara anii trecuti, avand rezultate mai bune in clasamentul final. Continue reading .

Cezar Ouatu s-a intors din Suedia: Am primit complimente sincere din partea lui Loreen, Jean Paul Gaultier si alte peronalitati

Cezar Ouatu s-a intors duminica noaptea din Suedia. El s-a declarat multumit de prestatia sa din concurs si a punctat faptul ca rezultatul a fost influentat geopolitic. Desi, Romania, s-a clasat pe locul 13 la.

Viata lui Cezar Ouatu dupa Eurovision!

Cezar Ouatu a revenit in tara dupa experienta Eurovision. Artistul sustine ca a facut o figura frumoasa la Malmo, chiar daca nu a obtinut un loc mai bun in clasament si se pregateste acum pentru noi proiecte. El va lansa o piesa alaturi de Smiley. Continue reading .

Mihai Gadea i-a daruit cravata de la gat sopranei Angela Gheorghiu. Vedeti cat de fin il fac pe un barbat sa arate si mai bine

Mihai Gadea i-a daruit celebrei soprane Angela Gheorghiu, in direct, in editia de joi seara a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, cravata pe care o avea la gat, dupa ce aceasta l-a complimentat cu privire.

Angela Gheorghiu: Muzicii i-am daruit tot. Am fost singura pentru ca asta a fost o alegere si un destin

Pentru muzica am daruit tot ce inseamna viata particulara, a declarat soprana Angela Gheorghiu, in editia de joi seara a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, care a adaugat ca inca de la varsta de 14.

Angela Gheorghiu, invitata la Sinteza Zilei

In aceasta seara, una dintre cele mai stralucitoare soprane ale lumii, Angela Gheorghiu, este invitata lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei. Nu pierde o editie speciala, de la ora 21. 30, la Antena.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )