Libnet.ro
UNICEF

23:30

Angela Merkel, despre criza imigrantilor: Este obligatia noastra istorica sa oferim adapost acestor oameni, indiferent de tara din care provin (VIDEO)

B1 B1,
Angela Merkel, despre criza imigrantilor: Este obligatia noastra istorica sa oferim adapost acestor oameni, indiferent de tara din care provin (VIDEO)

Europa cauta o solutie la criza imigrantilor. Oficiali din 12 tari plus cei ai Uniunii Europene discuta la Viena, la Summitul Balcanilor de Vest, impactul miilor de refugiati care sosesc zilnic pe continent. continuă pe B1

Angela Merkel, despre criza imigratiei: Europa este intr-o situatie nedemna de ea

Europa se afla intr-o situatie nedemna de ea in privinta crizei imigratiei, a declarat marti cancelarul german Angela Merkel, intr-un dialog cu cetatenii. Totodata, Berlinul a anuntat ca inceteaza.

REVISTA BLOGURILOR. Tudor Chirila, despre criza imigrantilor: Am ajuns si noi sa privim detasat refugiatii

Pe blogurile de joi, citim despre criza imigrantilor din perspectiva lui Tudor Chirila, finala dintre Simona Halep si Serena Williams. dar si despre importanta hidratarii.

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, Marius Obreja, despre criza imigrantilor: Valul de refugiati ne-a depasit asteptarile

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, liberalul Marius Obreja, a vorbit astazi, la Adevarul Live, despre criza imigrantilor. Obreja a afirmat ca numarul de refugiati care traverseaza Marea Mediterana a intrecut cu mult estimarile europenilor, iar Europa pare sa nu poata face fata.

Klaus Iohannis si Gabriel Oprea, discutii despre criza imigrantilor

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost in aceasta dupa-amiaza la Palatul Cotroceni. Potrivit surselor, Oprea a avut o discutie de 15 minute cu presedintele Klaus Iohannis despre problema imigrantilor. Comisiile.

Ce spune Angela Merkel despre aderarea Serbiei la UE

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, joi, la Viena, ca Serbia se afla considerabil mai aproape de deschiderea primelor capitole de negocieri pentru aderarea la UE.

Obama si Merkel au discutat despre intensificarea violentelor in Ucraina si criza imigrantilor

Presedintele american Barack Obama a sunat-o pe Angela Merkel, cancelarul german, cu care a discutat la telefon despre recenta intensificare a violentelor in estul Ucraiei si despre criza imigrantilor, anunta Casa Alba, relateaza postul Radio Free.

Criza imigrantilor copleseste Europa. Ce solutii exista pentru refugiati

In aprilie 2015, Uniunea Europeana incepea sa vorbeasca despre criza imigrantilor, dupa ce mai multe nave pline cu refugiati s-au scufundat in Marea Mediterana. in prezent, Europa inca se straduieste sa gaseasca o solutie la ceea ce este una dintre cele mai mari crize cu care s-a confruntat in istoria recenta.

Obama si Merkel, discutii despre problemele din Ucraina si criza imigrantilor

Presedintele american Barack Obama a sunat-o pe Angela Merkel, cancelarul german, cu care a discutat la telefon despre recenta intensificare a violentelor in estul Ucraiei si despe criza imigrantilor, anunta Casa.

Obama si Merkel, discutie despre conflictul din Ucraina si criza imigrantilor

Presedintele american Barack Obama si cancelarul german, Angela Merkel, au discutat la telefon despre recenta intensificare a violentelor in estul Ucraiei si despe criza imigrantilor, anunta Casa Alba.

VIDEO Criza refugiatilor. Angela Merkel si Francois Hollande discuta luni despre cotele de imigranti. 7 000 de oameni au ajuns in Serbia intr-o singura noapte. Vicecancelarul german: Europa este intr-un somn adanc

Presedintele francez Francois Hollande si cancelarul german Angela Merkel vor discuta despre cotele de acceptare a imigrantilor la reuniunea lor de luni, a anuntat duminica ministrul francez de Externe Laurent Fabius, citat de Reuters. Berlinul si Parisul cer tuturor tarilor UE initiative in fata a ceea ce numaesc cel mai rau exod de populatie de la Al Doilea Razboi Mondial.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )