Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angela Merkel, despre criza imigratiei: Europa este intr-o situatie nedemna de ea

B1 B1,
Angela Merkel, despre criza imigratiei: Europa este intr-o situatie nedemna de ea

Europa se afla intr-o situatie nedemna de ea in privinta crizei imigratiei, a declarat marti cancelarul german Angela Merkel, intr-un dialog cu cetatenii. Totodata, Berlinul a anuntat ca inceteaza. continuă pe B1

Angela Merkel: Europa este intr-o situatie nedemna de ea in privinta crizei imigratiei

Cancelarul german Angela Merkel a apreciat marti, in timpul unui dialog cu cetatenii, ca Europa se afla intr-o situatie nedemna de ea in ceea ce priveste criza imigratiei, transmite AFP.

VIDEO Criza refugiatilor. Angela Merkel si Francois Hollande discuta luni despre cotele de imigranti. 7 000 de oameni au ajuns in Serbia intr-o singura noapte. Vicecancelarul german: Europa este intr-un somn adanc

Presedintele francez Francois Hollande si cancelarul german Angela Merkel vor discuta despre cotele de acceptare a imigrantilor la reuniunea lor de luni, a anuntat duminica ministrul francez de Externe Laurent Fabius, citat de Reuters. Berlinul si Parisul cer tuturor tarilor UE initiative in fata a ceea ce numaesc cel mai rau exod de populatie de la Al Doilea Razboi Mondial.

Angela Merkel denunta revoltele impotriva refugiatilor

Cancelarul Angela Merkel a denuntat, luni, revoltele impotriva refugiatilor, numindu-le repulsive. Reactia a fost facuta in contextul in care,la un azil dintr-un oras din estul Germaniei, au avut loc revolte impotriva refugiatilor.

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, Marius Obreja, despre criza imigrantilor: Valul de refugiati ne-a depasit asteptarile

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, liberalul Marius Obreja, a vorbit astazi, la Adevarul Live, despre criza imigrantilor. Obreja a afirmat ca numarul de refugiati care traverseaza Marea Mediterana a intrecut cu mult estimarile europenilor, iar Europa pare sa nu poata face fata.

Despre abominabilul Pact Stalin-Hitler, intr-o extraordinara carte de Lilliana Lunghina

Nu gasesc destule cuvinte spre a recomanda, cu maxim entuziasm, cartea Cuvant cu cuvant. Amintrile unei mari traducatoare despre literatura, politica si supravietuire in Uniunea Sovietica, povestite in filmul lui Oleg Dorman. Cartea Lillianei Lunghina 1920-1998), mama celebrului regizor Pavel Lunghin, a aparut anul acesta la Humanitas in traducerea Gabrielei Russo. Este vorba de o autentica enciclopedie a vietii intelectuale in vremea lui Stalin si in anii care au urmat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )