Libnet.ro
UNICEF

00:07

Obama si Merkel, discutii despre problemele din Ucraina si criza imigrantilor

Antena3 Antena3,
Obama si Merkel, discutii despre problemele din Ucraina si criza imigrantilor

Presedintele american Barack Obama a sunat-o pe Angela Merkel, cancelarul german, cu care a discutat la telefon despre recenta intensificare a violentelor in estul Ucraiei si despe criza imigrantilor, anunta Casa. continuă pe Antena3

Obama si Merkel, discutie despre conflictul din Ucraina si criza imigrantilor

Presedintele american Barack Obama si cancelarul german, Angela Merkel, au discutat la telefon despre recenta intensificare a violentelor in estul Ucraiei si despe criza imigrantilor, anunta Casa Alba.

Francois Hollande, despre conflictul din Siria: Bashar al-Assad trebuie NEUTRALIZAT

Presedintele francez Francois Hollande a sustinut un discurs despre conflictul din Siria in care a subliniat ca doreste o neutralizare a lui Bashar al-Assad. Totodata, Hollande a pledat pentru participarea tuturor partilor implicate in razboiul civil din Siria) la o solutie, adica inclusiv a Iranului si tarilor de la Golf.

Obama si Merkel au discutat despre intensificarea violentelor in Ucraina si criza imigrantilor

Presedintele american Barack Obama a sunat-o pe Angela Merkel, cancelarul german, cu care a discutat la telefon despre recenta intensificare a violentelor in estul Ucraiei si despre criza imigrantilor, anunta Casa Alba, relateaza postul Radio Free.

Klaus Iohannis si Gabriel Oprea, discutii despre criza imigrantilor

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost in aceasta dupa-amiaza la Palatul Cotroceni. Potrivit surselor, Oprea a avut o discutie de 15 minute cu presedintele Klaus Iohannis despre problema imigrantilor. Comisiile.

Elena Udrea, despre marirea salariilor medicilor: O decizie buna, dar cu aceasta solutie punctuala nu se rezolva problemele din sistemul sanitar romanesc

Elena Udrea este de parere ca mjorarea salariilor din sistemul sanitar cu 25% nu va rezolva problemele stringente ale acesui sector. Fostul ministru sustine ca Guvernul trebuie sa implementeze o Lege a.

Bilantul confruntarilor din Ucraina: Peste 2.000 de militari rusi au murit

Cel putin 2. 000 de militari rusi au murit in confruntarile din estul Ucrainei, in perioada martie 2014 - februarie 2015, arata un document secret dezvaluit aparent din eroare de o publicatie rusa.

Eforturi pentru respectarea armistitiului din Ucraina

Kievul si separatistii prorusi au convenit miercuri, la Minsk, intr-un gest de consolidare a armistitiului fragil din februarie, sa depuna eforturi in vederea incetarii incalcarilor acestuia incepand de.

REVISTA PRESEI. Directorul CNADNR, despre furturile din companie: Pornim de la premisa ca acolo unde omul atinge banul exista tentatia

In ziarele de luni, citim un interviu cu directorul CNADNR, Narcis Neaga, despre angajatii companiei care fura si politica institutiei pentru astfel de cazuri, ce taxe sunt in planul Executivului pentru anul 2016, dar si care este parerea grecilor despre demisia lui Alexis Tsipras. in continuare, aflam de ce s-au prabusit creditele in euro pentru populatie, dar si care sunt cele mai ravnite experiente turistice.

Ce spune ambasadorul Olandei despre coruptia din Moldova

Ambasadorul Olandei in Romania si Republica Moldova, Matthijs van Bonzel, a declarat, marti, ca institutiile anticoruptie din Republica Moldova trebuie incurajate.

Ministru francez, despre controalele din gari: Mai bine discriminam, decat sa asistam ca niste spectatori

Secretatul de stat de la Ministerul francez al Transporturilor, Alain Vidalies, a declarat ca el este in favoarea discriminarii privind controalele din gari si trenuri, decat sa asiste ca niste spectatori, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )