Libnet.ro
UNICEF

17:30

Angela Merkel doreste reluarea negocierilor pentru parteneriatul transatlantic

Antena3 Antena3,
Angela Merkel doreste reluarea negocierilor pentru parteneriatul transatlantic

Angela Merkel, s-a pronuntat marti in favoarea reluarii negocierilor Uniunii Europene cu Statele Unite pentru Parteneriatul Transatlantic pentru Comert si Investitii TTIP), transmite AFP. Acordul. continuă pe Antena3

Emmanuel Macron si Angela Merkel lauda relansarea sistemului franco-german

Presedintele francez Emmanuel Macron si prim-ministrul german Angela Merkel au laudat ieri relansarea sistemului franco-german conceput pentru avansarea Europei, la summitul de la Bruxelles, in timp ce Marea Britanie se pregateste sa iasa din Uniunea Europeana, potrivit News. ro.

Angela Merkel propune schimbarea regulilor legate de comertul global

Cancelarul german, Angela Merkel a declarat marti ca comertul global nu este un joc cu suma zero si ca va urmari sa implementeze un sistem de comert bazat pe reguli din care toti sa beneficieze, folosind un ton conciliant, noteaza Reuters.

Angela Merkel renunta la opozitia fata de casatoriile gay

Angela Merkel a renutat, luni seara, la opozitia fata de casatoriile gay in Germania, in momentul in care partidul sau conservator este supus unei presiuni in crestere pe marginea acestui subiect, inaintea alegerilor parlamentare din septembrie, scrie AFP.

Angela Merkel ACUZATA de Aroganta puterii si Atac la adresa DEMOCRATIEI! Care a fost replica ei

Angela Merkel a primit replici acide din partea social-democratului Martin Schulz care a acuzat-o duminica de aroganta si de atac la adresa democratiei, cu numai trei luni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2063 seconds )