Libnet.ro
UNICEF

22:00

Angela Merkel este cel mai longeviv cancelar al Germaniei, dupa Helmut Kohl

România Liberă România Liberă,
Angela Merkel este cel mai longeviv cancelar al Germaniei, dupa Helmut Kohl

Angela Merkel a devenit cel de-al doilea cancelar german in functie, dupa Helmut Kohl, din punctul d. continuă pe România Liberă

Angela Merkel a devenit, duminica, al doilea cel mai longeviv cancelar din istoria Germaniei. De cate zile de mandat mai are nevoie pentru a-si depasi mentorul, Helmut Kohl

Angela Merkel a devenit duminica, in a 5. 143-a zi de mandat, al doilea cel mai longeviv cancelar din istoria Germaniei. Ea l-a egalat pe Konrad Adenauer, primul cancelar postbelic, si mai trebuie sa ramana in.

Merkel l-a ajuns pe Adenauer la longevitatea mandatelor de cancelar

Angela Merkel a devenit duminica al doilea cel mai longeviv cancelar german in functie, cu 5. 143 de .

(P) Pe 20 decembrie, World Class deschide in Iulius Town Timisoara cel mai mare club de health fitness din tara

Locuitorii din vestul tarii pasionati de sport vor avea acces, incepand cu 20 decembrie 2019, la cel mai mare club de sanatate si fitness din Romania, apartinand brandului World Class. Echipamente premium, piscina semi-olimpica, studiouri dedicate,.

P Un an pe plus pentru Timisoara, marcat de inaugurarea Iulius Town, cel mai amplu proiect de real estate din vestul tarii

2019 a fost de bun augur pentru Timisoara si pentru vestul tarii din punct de vedere al proiectelor de real-estate. La sfarsitul lunii august a fost inaugurat, nu departe de centrul orasului, ansamblul Iulius Town Timisoara, cel mai mare proiect de regenerare urbana din acest an.

Liderul republicanilor afirma ca inculparea lui Trump este cea mai nedreapta din istoria moderna

Inculparea presedintelui american Donald Trump este cea mai grabita, lipsita de detalii si nedreapta din istoria moderna, a declarat joi Mitch McConnell, liderul majoritatii republicane din Senatul Statelor Unite, relateaza Mediafax citand postul CNN.

Dumnezeule, TOTUL a iesit la iveala: De ce se TEME cel mai tare Teo Trandafir! Fanii sunt uluiti de-a dreptul

Desi este in lumina reflectoarelor de peste 25 de ani, Teo Trandafir ascunde inca multe secrete. indragita prezentatoare a emisiunii Teo Show de la Kanal D a facut pentru Libertatea dezvaluiri.

Tot ce ar avea Samsung S10 Lite, cel mai ieftin telefon din aceasta serie

Cu doua saptamani inainte de finalul anului, si aproape in ultimele zile din 2019, Samsung ar mai lansa un telefon: Galaxy S10 Lite. Va completa seria lansata in februarie, dar va avea si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )