Libnet.ro
UNICEF

18:00

ANI extinde cercetarile asupra ministrului Eduard Hellvig, in urma unui imprumut de 145.000 de euro de la socrul sau

B1 B1,
ANI extinde cercetarile asupra ministrului Eduard Hellvig, in urma unui imprumut de 145.000 de euro de la socrul sau

Agentia Nationala pentru Integritate extinde cercetatile asupra ministrului Dezvoltarii, Eduard Hellvig. Conform inspectorilor ANI, sotia lui Eduard Hellvig va fi de asemenea cercetata, dupa ce inspectorii. continuă pe B1

ANI EXTINDE cercetarile asupra ministrului Eduard Hellvig: a primit 145. ...

Agentia Nationala pentru Integritate extinde cercetatile asupra ministrului Dezvoltarii, Eduard Hellvig. Conform inspectorilor ANI, Hellvig nu poate justifica o parte din avere, potrivit Rtv. net. Sotia lui Eduard Hellvig va fi de asemenea cercetata de ANI, dupa ce inspectorii agentiei au constatat ca o parte a averii demnitarului nu poate fi justificata. Acuzatiile au fost aduse in urma unui imprumut pe care ministrul l-ar fi facut de la socrul sau, Viorel Dumitras. Fost bugetar, actualmente .

UPDATE. ANI EXTINDE cercetarile asupra ministrului Eduard Hellvig: a imprumutat 145. ...

Ministrul Eduard Hellvig precizeaza, intr-un comunicat trimis pe adresa redactiei, ca averea sa si a familiei sale este dobandita perfect legal si ca nu are cunostinta despre vreo constatare a ANI cu privire la averea dobandita, asa cum s-a afirmat la postul tv in aceasta seara. Ministrul mai spune ca a fost informat in urma cu doua zile de catre ANI doar ca a fost extinsa activitatea de evaluare cu privire la averea dobandita de familia sa, fara vreo precizare referitoare la .

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )