Libnet.ro
UNICEF

07:15

ANIVERSARE Oana Pellea: Nu mai inteleg nimic din ce vad in jurul meu

Adevărul Adevărul,
ANIVERSARE Oana Pellea: Nu mai inteleg nimic din ce vad in jurul meu

Astazi, actrita Oana Pellea implineste 52 de ani. Discreta, maiestuoasa, de o finete aristocratica, fiica Domnicai si a lui Amza Pellea s-a nascut pe 29 ianuarie 1962 la Bucuresti. Jurnal 2003-2009, editat de Humanitas, este prima carte publicata de actrita Oana Pellea. continuă pe Adevărul

Wim Fissette: Simona Halep este una dintre cele mai destepte jucatoare din circuitul WTA

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep, a vorbit, intr-un interviu pentru Digisport, despre primele zile de munca cu jucatoare din Romania. Este una dintre cele mai destepte sportive din circuitul WTA, a precizat antrenorul belgian.

Rusescu, locul cinci in topul celor mai eficienti marcatori din Portugalia

Startul excelent de an pe care il are Raul Rusescu la Sporting Braga il plaseaza pe atacantul roman pe locul cinci intr-un clasament al celor mai eficienti jucatori din fotbalul portughez.

Raul Rusescu, in TOP 5 cei mai buni marcatori din Portugalia.

Atacantul echipei Sporting Braga, Raul Rusescu, se afla pe locul cinci in topul celor mai eficienti marcatori din Portugalia in acest sezon, conform publicatiei Mais Futebol, citata de Mediafax. Rusescu are o medie de un gol la 108,75 de minute, el reusind sa inscrie de patru ori in toate competitiile de la venirea sa, la inceputul anului, la Sporting Braga. Aceasta ierarhie este condusa de Islam Slimani Sporting Lisabona), cu o medie de un gol la 86,4 minute, urmat de Rodrigo Benfica .

Ana Maria Stancu (Meteo Antena 1), vacanta in cel mai civilizat loc din lume

Ana Maria Stancu, prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul Obsrvatorului Antenei 1, tocmai s-a intors dintr-o vacanta pe taramuri asiatice, vizitand Singapore si Thailanda. Primul stat este catalogat de ea drept cel mai civilizat loc din lume.

Obligatiunile Ucrainei, in cea mai mare crestere din ultima luna

Obligatiunile Ucrainei au inregistrat, ieri, cea mai mare crestere din ultima luna, dupa ce premierul Mikola Azarov si-a prezentat demisia ca sa puna capat protestelor de strada din tara, din ultimele doua luni, care s-au soldat cu victime saptamana trecuta.

Actiunile Vodafone au inregistrat cea mai mare scadere din 2008

Actiunile Vodafone au inregistrat luni cea mai mare scadere din mai mult de cinci ani, de 7,2%, dupa ce grupul american ATT a respins zvonurile potrivit carora ar putea lansa o oferta de preluare a operatorului britanic de telefonie mobila,.

Scolile si mai multe gradinite din 27 de judete, inclusiv din Capitala, sunt inchise astazi si maine

Scolile si mai multe gradinite din 27 de judete, inclusiv din Capitala, sunt inchise astazi si maine din cauza ninsorilor abundente. Cursurile suspendate urmeaza sa fie recuperate pe parcursul anului.

Zlotul, in cel mai important declin din ultimele patru luni

Moneda Poloniei zlotul) a inregis and not;trat, vineri, cea mai importanta scadere din ultimele patru luni, ajungand la cel mai redus curs din ultimele zece saptamani fata de euro, pe fondul temerilor legate de expansiunea economiei globale. ingrijorarile privind mersul economiei au aparut dupa ce, joi, HSBC Holdings Plc si Markit Economics au indicat ca sectorul industrial din China ar putea sa scada pentru prima oara in ultimele sase luni.

La multi ani, Oana Pellea!

Astazi, de ziua actritei Oanei Pellea, mi s-a facut dor de un spectacol: Ma tot duc. Cand ma gandesc la acest spectacol, ma gandesc la delicatetea artistei, care i-a dat viata.

Liga I, locul zece in clasamentul celor mai bune campionate din lume in 2013

Liga I a urcat patru pozitii si a se afla pe locul 10 in clasamentul celor mai bune campionate de fotbal din lume in 2013. Topul a fost publicat, miercuri, de Federatia Internationala de Istorie si Statistica.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )