Libnet.ro
UNICEF

17:00

ANM: Cod galben de ceata densa in mai multe judete, luni dimineata

B1 B1,
ANM: Cod galben de ceata densa in mai multe judete, luni dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ceata densa, valabil luni dimineata, in mai multe judete. Ceata va persista pana la ora 10:00 siva determina scaderea. continuă pe B1

Atentionare meteo. Cod galben de ceata densa in sapte judete

Meteorologii au emis, sambata dimineata, mai multe avertizari nowcasting Cod galben de ceata densa si burnita, valabile in sapte judete din tara.

Cod galben de ceata pe drumurile din judetele Arges, Prahova si Dambovita

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, atentionari cod galben de ceata pentru mai multe localitati din judetele Arges, Dambovita si Prahova.

Atentionare Meteo: Sapte judete din Romania sub cod galben de ceata

Meteorologii au emis, sambata dimineata, mai multe avertizari nowcasting Cod galben de ceata densa s.

Cat de bogat este Florin Citu. Ce avere are dupa mai multe donatii uriase

Actualul Ministru al Finantelor, Florin Citu, la a doua nominalizare, are toate sansele sa devina premier. Este o fire retrasa, si nu se stiu multe despre el. Asta pana la momentul intrarii in Guvernul Orban. Conform declaratiei sale de avere, ar fi dobandit multe lucruri prin donatii venite din partea parintilor acestuia. Florin Citu, viitorul .

Carantina Constanta: Mai multe magazine au fost amendate pentru ca nu ar fi trebuit sa fie sa fie deschise in weekend

Mai multe magazine din doua centre comerciale din municipiul Constantaau fost amendate sambata, de ofiterii de politie din municipiupentru ca erau deschise in weekend si incalcau astfel decizia lu.

Centrele comerciale VIVO SI TOM sfideaza legea. Mai multe magazine deschise in weekend, desi Constanta este in carantina

Politistii constanteni au gasit sambata mai multe magazine nealimentare deschise, desi, in perioada carantinei, sunt accesibile publicului doar cele alimentare.

Capitala, cele mai multe cazuri de COVID-19 identificate in ultimele 24 de ore. Situatia pe judete

Din cele 3. 350 de cazuri noi, diagnosticate duminica, 20 decembrie, 600 au fost in Bucuresti. Judetull Ilfov inregistreaza in acest moment cea mai mare rata de transmitere a virusului SARS-CoV-2 la mia de locuitori - 6,7.

Raed Arafat, despre noua tulpina de coronavirus: Este clar ca aceasta tulpina nu a aparut ieri, ea a circulat, doar ca ieri au fost date mai multe semnale de catre autoritatile britanice despre agresivitatea cu care se raspandeste

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat,pentru Libertatea,ca noua tulpina nucauzeaza o boala mai grava, nu are mortalitate mai mare, dar.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )