Libnet.ro
UNICEF

10:45

ANM: Cod galben de ceata pentru trei judete

B1 B1,
ANM: Cod galben de ceata pentru trei judete

Meteorologii au emis, joi seara, o avertizare cod galebn de ceata pentru trei judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila pana la ora 01:30 si vizeaza judetele. continuă pe B1

Cod galben de ceata pentru Bucuresti si 21 de judete, in urmatoarele ore

Meteorologii au emis, marti dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata pentru Bucuresti si 21 de judete, inclusiv Autostrada A3.

Cod galben de ceata pentru cinci judete, pana la ora 20.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dupa-amiaza, atentionari nowcasting cod galben de ceata pentru judetele Teleorman, Buzau, Braila, Mehedinti si Dolj, valabile pana la ora 20. Potriv.

ANM: Cod galben de ceata in 19 judete si Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, atentionari nowcasting COD GALBEN de ceata, valabile pana la orele pranzului in judete din Moldova, Muntenia si Oltenia. Conform.

ANM: Cod galben de ceata in sudul tarii

Majoritatea judetelelor din sudul tarii se afla, joi dimineata, sub cod galben de ceata, potrivit unor atentionari de tip nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie. Codul galben vizeaza,.

Cod galben ceata emis pentru Bucuresti si mai multe judete din tara. Se circula cu dificultate pe autostrazile A2 si A3

Mai multe judete din tara se afla, marti, sub Cod galben de ceata care va determina in unele zone reducerea vizibilitatii sub 50 de metri. Specialistii au anuntat ca ceata afecteaza si Autostrada Bucuresti Constanta, dar si Autostrada Transilvania.

METEO Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete

Mai multe judete din tata se afla, luni, sub avertizare de Cod galben ceata. Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca, in unele zone, vizibilitatea va scadea sub 50 de metri.

UPDATE Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete

Mai multe judete din tata se afla, luni, sub avertizare de Cod galben ceata. Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca, in unele zone, vizibilitatea va scadea sub 50 de metri.

COD GALBEN: ceata in sudul tarii

Meteorologii au emis o avertizare de tip cod galben pentru ceata valabila in majoritatea judetelelor din sudul tarii, conform unor atentionari de tip nowcasting emise joi dimineata.

Avertizari de ceata pentru 17 judete si autostrazile A2 si A3

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata, avertizari de ceata pentru mai multe judete si autostrazile A2 si A3, precum si mai multe drumuri nationale si europene. Avertizarile expira dupa ora pranzului.

Cod galben de ceata emis pentru Bucuresti si mai multe judete din sud-estul tarii

Meteorologii au emis miercuri o avertizare cod galben de ceata pentru sudul judetului Prahova, local in judetele Calarasi, Ialomita, Buzau, Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti - mai ales zona periferica, precum si A2, A3, drumurile nationale si europene aferente.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )