Libnet.ro
UNICEF

16:45

ANM a emis o alerta de Cod Galben de ceata pentru patru judete din centrul tarii

România Liberă România Liberă,
ANM a emis o alerta de Cod Galben de ceata pentru patru judete din centrul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare de Cod galben de ceata, valabila pana la 10. 00, pe raza a patru judete din centrul tarii. De asemenea, izolat, sunt posibile depuneri inghetate, mai ales pe poduri. continuă pe România Liberă

Vreme rece duminica: Ploi si vant puternic in intreaga tara, pana luni dimineata. Cod galben de ninsoare in Carpatii Orientali si Meridionali

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare precipitatii moderate cantitativ, intensificari ale vantului si bruma, valabila de duminica, ora 3:00, pana luni la ora 10:00, in inteaga tara. De asemenea, pentru zona Carpatilor Orientali si Meridionali a fost emisa o atentionare cod galben de intensificari ale vantului si precipitatii predominant sub forma de ninsoare, in vigoare duminica, intre orele 8:00 - 20:00.

Cod galben de ninsori la munte. Urmeaza ploi si vant puternic in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o atentionare cod galben de ninsori pentru ziua de duminica in zonele montane, fiind emisa de asemenea si o informare meteo de ploi si vant puternic pentru toata tara, valabila pana luni dimineata.

Cod galben de ploi si ninsori in 20 judete din tara, duminica

Meteorologii au emis cod galben de ploi si ninsori in Carpatii Orientali si Meridionali, duminica, de la 8. 00 pana la 20. 20 de judete intra sub avertizarea Administratiei Nationale de Meteorologie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )