Libnet.ro
UNICEF

16:30

AnnaLynne McCord: imi plac barbatii mai in varsta pentru ca stiu sa te sustina

Antena3 Antena3,
AnnaLynne McCord: imi plac barbatii mai in varsta pentru ca stiu sa te sustina

S-a intalnit cu Dominic Purcell, cu 17 ani mai mare ca ea, iar AnnaLynne McCord recunoaste ca este atrasa. continuă pe Antena3

Setul de indicatori de stres arata mai bine pentru saptamana asta decat au aratat vreodata

Steen Jakobsen, Chief Economist, Saxo Bank, considera ca setul de indicatori de stres arata mai bine pentru saptamana asta decat au aratat vreodata si ca este un semn clar ca piata nu se asteapta ca doamna cancelar Merkel sau Germania sa mai faca ceva pana la alegerile de anul viitor, din septembrie 2013, potrivit unui comunicat de presa.

Deputatul PSD Ioan Stan: Nu imi dau demisia din Parlament pentru ca nu ma consider vinovat

Deputatul PSD Ioan Stan, acuzat de procurorii DNA de trafic de influenta, a anuntat, joi, la iesirea de la sedinta grupului parlamentar al PSD de la Camera, ca nu isi da demisia din Parlament pentru ca nu se.

Deputatul Ion Stan: Nu imi dau demisia din Parlament pentru ca nu ma consider vinovat

Deputatul PSD Ion Stan, acuzat de procurorii DNA de trafic de influenta, a declarat joi ca nu isi da demisia din Parlament pentru ca nu se considera vinovat. Declaratiile au fost facute la iesirea de la sedinta grupului parlamentar al PSD de la Camera, care a decis, cu majoritate de voturi, aprobarea incuviintarii arestarii preventive a acestuia.

Victor Ponta: M-as gandi foarte serios daca as mai candida pentru functia de premier, in cazul in care nu voi obtine un nou mandat de deputat

Prim-ministrul Victor Ponta s-a aratat ingrijorat vizavi de o noua candidatura pentru functia de premier in cazul unui esec la alegerile parlamentare. Premierul a declarat, miercuri, pentru Digi 24, ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )