Libnet.ro
UNICEF

11:45

Deputatul PSD Ioan Stan: Nu imi dau demisia din Parlament pentru ca nu ma consider vinovat

B1 B1,
Deputatul PSD Ioan Stan: Nu imi dau demisia din Parlament pentru ca nu ma consider vinovat

Deputatul PSD Ioan Stan, acuzat de procurorii DNA de trafic de influenta, a anuntat, joi, la iesirea de la sedinta grupului parlamentar al PSD de la Camera, ca nu isi da demisia din Parlament pentru ca nu se. continuă pe B1

Deputatul Ion Stan: Nu imi dau demisia din Parlament pentru ca nu ma consider vinovat

Deputatul PSD Ion Stan, acuzat de procurorii DNA de trafic de influenta, a declarat joi ca nu isi da demisia din Parlament pentru ca nu se considera vinovat. Declaratiile au fost facute la iesirea de la sedinta grupului parlamentar al PSD de la Camera, care a decis, cu majoritate de voturi, aprobarea incuviintarii arestarii preventive a acestuia.

Ion Stan: Nu am de ce sa-mi dau demisia din Parlament pentru ca nu ma consider vinovat

Ion Stan, deputatul PSD, acuzat de procurorii DNA de trafic de influenta, a declarat, astazi, ca nu isi da demisia din Parlament pentru ca nu se considera vinovat, relateaza sursele de presa.

Cazul deputatului PSD Ioan Stan, din nou in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor reia luni dezbaterile in ce priveste cererea de arest preventiv a deputatului PSD Ion Stan, acuzat de trafic de influenta. Saptamana trecuta, Comisia a amanat o.

Ion Stan: Nu-mi dau DEMISIA. Nu ma consider vinovat.

Deputatul PSD Ion Stan a declarat, joi, ca nu va demisiona din Parlament, pentru ca nu se considera vinovat, el aratand ca va respecta toate procedurile judiciare si isi va demonstra nevinovatia in instanta si solicitand ca DNA, daca are probe, sa trimita dosarul la instanta, potrivit Mediafax. Ion Stan a venit, joi dimineata, insotit de avocatul sau, Doru Viorel Ursu, la grupul parlamentar al PSD, reunit pentru a elabora un punct de vedere in cazul sau. Le-am spus colegilor mei, cei care au .

Deputatii au avizat arestarea lui Ioan Stan

Deputatii au avizat arestarea lui Ioan Stan. Fostul deputat PSD este acuzat de trafic de influenta. Saptamana trecuta, Comisia a amanat o decizie la solicitarea Ministerului Justitiei de incuviintare a.

Cum a intarziat USL ridicarea imunitatii lui Ioan Stan. Vezi cum s-a procedat in cazul democrat liberalului Alin Trasculescu

Daca in cazul democrat liberalului Alin Trasculescu parlamentarii s-au mobilizat si au trecut rapid raportul prin toata procedura parlamentara, in cazul pesedistului Ioan Stan lucrurile s-au blocat. Conducerea Camerei Deputatiilor a amanat pana dupa alegeri votul decisiv pentru Ion Stan. In blocarea procedurii un rol esential l-au avut reprezentantii USL din Comisia Juridica care au amanat elaborarea raportului sub pretextul ca au nevoie de noi informatii astfel incat, plenul sa fie convocat in ultima saptamana de campanie electorala. Miza acestei amanari a vizat imposibilitatea creerii cvorumului necesar de sedinta pentru retragerea imunitatii lui Stan.

VIDEO. Mircea Diaconu si-a dat DEMISIA din Senat.

Mircea Diaconu si-a dat demisia din Senatul Romaniei, transmite Realitatea TV. Diaconu a explicat si motivul pentru care si-a dat demisia din functia de senator: Pentru ca s-a blocat practic sistemul. Nu exista procedura si, ca sa fiu solidar cu Senatul. S-a blocat pur si simplu. Nu se puteau debloca etapele. Imi vine sa si rad. Mi-am dat demisia ca sa intram in Schengen. Ca mi s-a spus ca nu intram din cauza mea. Hai sa vedem daca intram acum. Diaconu a subliniat ca nu a gresit cu nimic .

Mircea Diaconu si-a dat DEMISIA din Senat.

Mircea Diaconu si-a dat demisia din Senatul Romaniei, transmite Realitatea TV. Diaconu a explicat si motivul pentru care si-a dat demisia din functia de senator: Pentru ca s-a blocat practic sistemul. Nu exista procedura si, ca sa fiu solidar cu Senatul. S-a blocat pur si simplu. Nu se puteau debloca etapele. Imi vine sa si rad. Mi-am dat demisia ca sa intram in Schengen. Ca mi s-a spus ca nu intram din cauza mea. Hai sa vedem daca intram acum. In curs de actualizare.

Cazul deputatului PSD Ion Stan, din nou in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor reia luni dezbaterile in ce priveste cererea de arest preventiv a deputatului PSD Ion Stan, acuzat de trafic de influenta. Saptamana trecuta, Comisia a amanat o.

Mircea Diaconu si-a dat demisia din Senat

Mircea Diaconu si-a inaintat, marti, demisia din Senat, informeaza Directia de presa a Senatului, care a luat act de incetarea mandatului senatorului in lipsa cvorumului de lucru, la sedinta participand.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )