Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dan Voiculescu, amendat cu 3 milioane de lei pentru cumpararea ilegala a mijloacelor de productie ale canalului Tele 7ABC

B1 B1,
Dan Voiculescu, amendat cu 3 milioane de lei pentru cumpararea ilegala a mijloacelor de productie ale canalului Tele 7ABC

Dan Voiculescu, a fost amendat cu 3 milioane de lei pentru ca a cumparat ilegal mijloacele de productie ale canalului Tele 7ABC. Dupa ani buni de judecata, magistratii au acceptat recursul proprietarului Tele 7ABC. continuă pe B1

Dan Voiculescu, la Tribunalul Bucuresti pentru audieri in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare: Procesul a fost amanat

Dan Voiculescu a fost miercuri dupa-amiaza la Tribunalul Bucuresti, unde trebuia sa se judece dosarul de coruptie. Magistratii trebuiau sa decida cine plateste prejudiciul de 60 de milioane de euro, insa.

EVZ: Fostul SEF al lui Dan Voiculescu, implicat in DOSARUL FRAUDELOR BANCARE.

Generalul in rezerva DIE, Dragos Diaconescu 73 de ani), unul dintre capii retelei bancherilor, a fost timp de opt ani seful presedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu 66 de ani). Dupa ce a condus timp de mai multi ani afacerile Securitatii comuniste, el a fost arestat, saptamana trecuta, pentru sprijinirea unui grup infractional organizat, care ar fi prejudiciat trei banci comerciale cu suma de 22 de milioane de euro, potrivit evz. ro. Dragos Diaconescu l-a avut subaltern pe Voiculescu in .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bucuresti: Dan Voiculescu, informator al Securitatii.

Presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Voiculescu se va bate pentru un nou mandat de senator in Bucuresti, in Colegiul 8 din Sectorul 4 al Capitalei. Vezi CV-ul lui Dan Voiculescu Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA .

Dosarul Bancherilor: Dragos Diaconescu, fost ofiter DIE, a fost seful lui Dan Voiculescu timp de 8 ani

Dan Voiculescu nu este strain de personajele arestate in dosarul Bancherilor. Fostul ofiter DIE, Dragos Diaconescu a fost timp de 8 ani seful actualului lider PC Dan Voiculescu, in perioada cand.

Radu Banciu: Dan Voiculescu, varanul de Komodo din politica romaneasca, dadea din cap la proces ca o papusa dezmembrata

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de la B1 TV, despre prezentarea lui Dan Voiculescu la Tribunalul Bucuresti, unde urma sa se judece dosarul de coruptie in.

Teraplast si-a redus pierderile la 1,36 milioane lei

Teraplast, furnizor de solutii si sisteme in domeniul instalatiilor si constructiilor, si-a redus de cinci ori pierderile in primele noua luni, la 1,3 milioane lei, inregistrand o cifra de afaceri in crestere cu 9,3%, la 179,7 milioane lei.

Ministerul Finantelor a imprumutat 794,1 milioane lei prin certificate cu scadenta la un an

Ministerul Finantelor a imprumutat astazi 794,1 milioane lei prin certificate cu scadenta la un an, la un randament mediu de 6,08%, identic cu cel platit la jumatatea lunii octombrie, informeaza HotNews. ro.

Subiectele Zilei: Generalul penal a fost seful lui Dan Voiculescu; Ambasadorul Italiei: UE nu va accepta interzicerea vanzarii terenurilor catre straini; Moartea ultimului luptator anticomunist din Fagaras; Sergiu Nicolaescu: Eu nu am absolut nimic cu Cri

Summitul UE-Asia: refacerea increderii. Liderii europeni si asiatici vor discuta timp de doua zile in incercarea de a reface increderea pierduta din cauza crizei economice care afecteaza. Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim,datoare vanduta. Din cauza unei datorii de 2,3 milioane de dolari, reprezentand neplata facturilor de apa din ultimii 15 ani, Hagihon.

Distribuitorul oficial Hyundai in Bulgaria a primit o amenda de opt milioane euro pentru practici anticoncurentiale

Autoritatile bulgare din domeniul concurentei au amendat distribuitorul oficial Hyundai cu aproape 16 milioane leva circa opt milioane euro) din cauza unor practici care incalca legile concurentei, scrie publicatia bulgariaoggi. com. Cinci dealeri care au facut afaceri cu distribuitorul au primit sanctiuni mai mici, totalizand peste 200. 000 euro.

Finantele au imprumutat luni 794 milioane de lei la un randament de 6,08%

Ministerul Finantelor a imprumutat luni 794,1 milioane lei prin certificate cu scadenta la un an, la un randament mediu de 6,08%,identic cu cel platit la jumatatea lunii octombrie, se arata in comunicatul emis de BNR. Valoarea indicativa a operatiunii a fost de 800 milioane de lei, iar ofertele bancilor au insumat 1,66 miliarde de lei. Finantele vor sa atraga in aceasta luna 3,55 miliarde lei prin vanzarea de titluri de stat pe piata interna.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )