Libnet.ro
UNICEF

13:45

ANRE a infiintat un call-center pentru consumatorii care vor sa incheie un nou contract de energie electrica

Antena3 Antena3,
ANRE a infiintat un call-center pentru consumatorii care vor sa incheie un nou contract de energie electrica

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a anuntat miercuri ca infiinteaza un call-center dedicat procesului de schimbare a furnizorului de energie electrica si gaze naturale, avand in vedere liberalizarea pietei de energie electrica incepand cu data de 1 ianuarie 2021. Consumatorii vor putea suna incepand cu ziua de joi pentru a cere informatii si a primi suport in alegerea celui mai bun furnizor de electricitate. continuă pe Antena3

Premierul Florin Citu, despre OUG prin care vor fi stimulati medicii care vor administra vaccinul COVID-19: Saptamana viitoare o sa fie aprobata

Premierul Florin Citu a anuntat ca saptamana viitoare cand va fi adoptata ordonanta de urgenta prin care vor fi platite cadrele medicale care vor vaccina romanii. Premierul a mai precizat ca sumele.

Decizie zguduitoare luata de autoritati. Cine sunt pacientii care vor fi lasati sa moara acasa. Ambulantele au interzis sa-i transporte la spital

Pandemia de COVID-19 atinge cote maxime in anumite tari ale lumii, printre care si SUA. De curand, autoritatile din Los Angeles au decis sa recurga la masuri extreme, dupa ce spitalele din acest oras sunt arhipline, iar cadrele medicale nu mai fac fata. Astfel, persoanele care din diverse motive ajung sa fie in stare critica, .

ANRE lanseaza joi un call-center pentru consumatorii casnici de energie

Piata energiei electrice s-a liberalizat de la 1 ianuarie 2021, insa multi consumatori casnici nu stiu cum sa aleaga un furnizor, cum sa incheie un contract pe piata libera si cum sa identifice preturile cele mai avantajoase. Desi cu intarziere, Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) va lansa joi un call-center, special pentru a raspunde la intrebarile acestor cetateni, potrivit informatiilor HotNews. ro.

ANRE: Noile contracte pentru energia electrica pot fi incheiate pana la 31 martie 2021

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) prelungeste pana la 31 martie 2021 perioada in care consumatorii casnici pot incheia contracte de furnizare pe piata reglementata, a declarat, luni,.

Anuntul ANRE despre facturile la electricitate: Termenul de schimbare a contractelor de energie electrica se prelungeste!

Veste buna pentru romanii care vor sa plateasca mai putin la electricitate dar inca nu au aplicat sa isi schimbe contractele! Termenul a fost prelungit de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei. Romanii au timp, asadar, pana pe 31 martie, sa isi aleaga furnizorul de energie electrica, odata cu liberalizarea pietei.

Patriarhia anunta reguli speciale pentru Boboteaza. Nu vor mai exista vase mari pentru aghiasma, ci va fi impartita direct in sticle

Apa pentru Boboteaza va fi sfintita marti, la pranz, la Catedrala Patriarhala pentru a fi imbuteliata pana seara in sticle de un litru care vor fi impartite credinciosilor miercuri, incepand cu ora 7. Acestia vor avansa pe un culoar bine marcat, pastrand in mers distanta de 1,5 m si purtand masca de protectie, anunta Patriarhia.

15 ianuarie, termen pentru scoli sa trimita o situatie cu angajatii care vor sa se vaccineze Vaccinarea cadrelor didactice, unul dintre criteriile pentru redeschiderea scolilor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, luni seara, ca a trimis o adresa tuturor inspectoratelor scolare judetene, dar si tuturor universitatilor, pentru a realiza o situatie a angajatilor dispusi sa se vaccineze. Statistica trebuie finalizata pana in 15 ianuarie la ora 16. 00, fiind unul dintre factorii luati in calcul pentru redeschiderea scolilor.

Donald Trump a anuntat ca va participa la protestele care vor avea loc la Washington pe 6 ianuarie

Presedintele american Donald Trump a anuntat, duminica, ca va participa la protestele cate vor avea loc la Washington, pe 6 ianuarie, in ziua in care Congresul se va reuni pentru a certifica voturile din Colegiul Electoral si a declara victoria in alegeri a presedintelui ales Joe Biden.

Inspectoratele scolare si universitatile trebuie sa trimita Ministerului Educatiei pana pe 15 ianuarie o situatie cu numarul angajatilor care vor sa se vaccineze anti-COVID-19

Inspectoratele scolare judetene si universitatile trebuie sa transmita Ministerului Educatiei, pana la 15 ianuarie, o situatie referitoare la numarul angajatilor care sunt dispusi sa se vaccineze.

in Romania se reia vaccinarea pentru personalul medical. Vor fi imunizate 20.000 de persoane pe zi

In Romania se reia, luni, 4 ianuarie, vaccinarea pentru personalul medical, urmand a fi imunizate ci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )