Libnet.ro
UNICEF

12:15

ANSVSA: Consumatorii romani nu au fost afectati de carnea cu antrax din Ungaria

B1 B1,
ANSVSA: Consumatorii romani nu au fost afectati de carnea cu antrax din Ungaria

Cazurile de antrax depistate in Ungaria nu au implicatii asupra sanatatii consumatorilor din Romania, a comunicat Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), citata. continuă pe B1

ANSVSA: Cazul de antrax din Ungaria nu afecteaza sanatatea consumatorilor romani

Cazul de antrax din Ungaria, aparut in urma unei sacrificari ilegale intr-o ferma aflata la 160 de kilometri de Budapesta, nu are implicatii asupra sanatatii publice a consumatorilor din Romania,.

ANSVSA asigura ca sanatatea romanilor nu este pusa in pericol de cazul de antrax din Ungaria

Cazul de antrax din Ungaria, aparut in urma unei sacrificari ilegale intr-o ferma aflata la 160 de kilometri de Budapesta, nu are implicatii asupra sanatatii publice a consumatorilor din Romania, informeaza vineri Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), potrivit Mediafax.

2 ani de cand 7,4 milioane de romani au fost batjocoriti. Tariceanu: Justitia din Romania nu e in stare sa functioneze ca un pendul

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care astazi si-a lansat partidul liberal reformator si si-a anuntat candidatura la Presedintia Romaniei, a fost invitat joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la.

Primarul Bacaului a fost arestat. Romeo Stavarache, din nou la inchisoare

12 - Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost arestat preventiv, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bacau, la cererea DNA. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au cerut din nou.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )