Libnet.ro
UNICEF

07:45

Antalya, destinatie pentru o vacanta de vis. Care sunt locurile pe care aleg romanii sa le vada

Antena3 Antena3,
Antalya, destinatie pentru o vacanta de vis. Care sunt locurile pe care aleg romanii sa le vada

Turcia este preferata romanilor si in perioada sarbatorilor de iarna. Antalya se pregateste deja sa isi primeasca oaspetii care vor sa petreaca un Craciun sau un Revelion atipic, departe de temepraturi scazute, sarmale. continuă pe Antena3

Ce spune Barna despre dedicatia cu lautari: Cei care sunt impotriva ii vor da simbolistica hiperbolica

Luderul USR, Dan Barna, intampinat la o intalnire electorala din judetul Arad de o formatie de muzica populara care a rescris pentru el melodia Canta cucu-n Bucovina, spune ca a fost gestul unei filiale de a-si exprima increderea si ospitalitatea, iar cei care sunt impotriva ii vor da simbolistica hiperbolica.

Veste BUNA de la CFR: Se introduc TRENURI SUBURBANE in zona Capitalei! Care sunt NOILE trasee si ce durata vor avea calatoriilor

Veste buna pentru traficul bucurestean. CFR Calatori a anuntat ca din decembrie va introduce pentru prima oara trenuri directe Bucuresti - Buftea si Bucuresti - Fundulea, fiind vorba de sase perechi de.

Homeschooling - care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a deveni un elev scolit acasa

Pentru majoritatea romanilor, inceputul anului scolar se asociaza cu buchete de flori, revederea co.

Uniunea Europeana a fost de acord cu amanarea Brexitului pana pe 31 ianuarie 2020. El se poate produce anticipat. Care sunt conditiile

Consiliul Uniunii Europene a fost de acord cu amanarea Brexitului pentru 31 ianuarie 2020, a anuntat presedintele Consiliului, Donald Tusk, intr-un mesaj postat pe Twitter, luni. The EU27 has agreed that it.

Vesti bune pentru romani! Categoria care scapa de aceasta taxa!

Vesti importante pentru o categorie de romani! Klaus Iohannis a promulgat, joi, o importanta prevedere. Astfel, conform modificarilor, firmele care desfasoara servicii de interes local sau national sunt.

Condamnari exemplare pentru doi barbati care au impuscat un cerb si patru caprioare, dintre care trei gestante (Monitorul de Suceava)

Doi barbati care au impuscat in 2012 un cerb si patru caprioare, dintre care trei erau gestante, au fost condamnati de Curtea de Apel Suceava la 5 ani si, respectiv, 7 ani si doua luni de inchisoare, scrie Monitorul de Suceava.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )