Libnet.ro
UNICEF

11:30

Antonescu despre posibilitatea remanierilor: Niciuna din variantele pe care le-ati vehiculat nu este reala

Adevărul Adevărul,
Antonescu despre posibilitatea remanierilor: Niciuna din variantele pe care le-ati vehiculat nu este reala

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica seara ca in cazul eventualelor remanieri o decizie va fi luata in urma Delegatiei Permanente a PNL de la finalul saptamanii viitoare, toate numele inaintate de reprezentantii media fiind considerate exercitii de presa sau fantezii. continuă pe Adevărul

Basescu: Ponta a cerut trecerea STS la MAI si demiterea lui Opris, niciuna din variante nu e viabila

Update 17:53 Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul Victor Ponta a cerut trecerea STS la MAI si destituirea sefului Serviciului, seful statului precizand ca niciuna din variante nu este viabila.

Guvernul si Congresul SUA discuta despre posibilitatea impunerii unor sanctiuni Ucrainei

Guvernul american discuta cu Congresul despre posibilitatea impunerii unor sanctiuni Ucrainei, o tara afectata de grave tulburari politice, a anuntat joi diplomatia americana, relateaza AFP.

FOTO+VIDEO. Scarile in culorile curcubeului din Istanbul care au nascut controverse.

Un barbat de 64 de ani din Istanbul a iscat controverse in Turcia, dupa ce a pictat scarile din apropierea casei sale in culorile curcubeului, conform The New York Times. Intrucat culorile curcubeului se regasesc si in steagul minoritatilor sexuale, multi activisti din Turcia au interpretat colorarea scarilor drept un manifest al solidaritatii. Autoritatile turce au curatat treptele, insa mai multi tineri care au participat la protestele din parcul Gezi au anuntat ca vor vopsi din nou .

Noapte alba pentru angajatii primariilor din Capitala, care au deszapezit principalele bulevarde

A fost o noapte alba pentru angajatii primariilor din Capitala. in prima parte a serii, volele au inlaturat zapada de pe carosabil, iar dupa miezul noptii camioanele au inceput sa o transporte afara din.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )