Libnet.ro
UNICEF

23:00

Antonescu: A fost cea mai slaba campanie prezidentiala, ziua votului nu va fi una vesela

Antena3 Antena3,
Antonescu: A fost cea mai slaba campanie prezidentiala, ziua votului nu va fi una vesela

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca, in opinia sa, aceasta campanie prezidentiala a fost cea mai slaba de pana acum, mentionand ca in urma confruntarii dintre Victor Ponta si. continuă pe Antena3

VIDEO. Crin Antonescu: A fost CEA MAI SLABA CAMPANIE PREZIDENTIALA, ziua votului nu va fi una vesela

Crin Antonescu, fostul presedinte al PNL, a declarat, joi, la RFI, ca aceasta campanie prezidentiala a fost cea mai slaba de pana acum si a aminti ca in urma confruntarii dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis nu s-a spus si nu s-a intamplat nimic esential.

Haos si improvizatie la cea mai bizara dezbatere prezidentiala intre marii finalisti

Dezbatere normala care insa a fost organizata anormal - este aprecierea coordonatorului editorial de la Realitatea TV, Cozmin Gusa, cu privire la prima dezbatere TV dintre finalistii actualei competitii prezidentiale, Victor Ponta si Klaus Iohanis. Formula este una diplomatica, dezbaterea de marti seara de la Realitatea TV a fost cea mai bizara si, in multe privinte, cea mai amatoristica infruntare dintre prezidentiabilii care au ajuns, dupa 1989, in turul al doilea al competitiei electorale supreme din Romania. Contextul dezbaterii.

Record: Vanzari de peste 9 miliarde dolari in cea mai mare zi mondiala de online shopping creata de grupul chinez Alibaba

Ziua Celibatarilor, un fel de Black Friday chinezesc creat de grupul Alibaba, a generat vanzari record de 9,3 miliarde dolari mai ales in China, dar si in alte tari, aproape dublu fata de anul trecut. Chinezii au cumparat atat de mult incat companiile de curierat au de livrat 260 de milioane de pachete in urmatoarele zile. Ziua nebuna de cumparaturi 11. 11 a fost creata de gigantul online Alibaba Group si promovata intr-un mod atat de eficient incat a ajuns cea mai mare zi de shopping pe plan mondial, cu vanzari mult peste Black Friday si Cyber Monday Alibaba a exportat sarbatoarea si in alte mari piete din Asia care au contribuit la noul record.

Beyonce a intrat in gura internautilor! Fanii o acuza ca isi modifica toate pozele in Photoshop ca sa para mai slaba!

Beyonce este acuzata de amicii ei virtuali ca isi editeaza in Photoshop toate fotografiile pe care le posteaza pe retelele de socializare pentru a parea mai slaba decat este in realitate!.

FOTO Cea mai eleganta si moderna biblioteca din Romania s-a deschis la Timisoara. A costat peste 11 milioane de euro

Biblioteca Universitatii Politehnica din Timisoara a fost inaugurata. Studentii au parte in capital Banatului de cea mai moderna biblioteca din Romania.

Cea mai mare zi de shopping online va fi in China, pe 11 noiembrie. Cum a fost construit un eveniment de marketing uimitor de profitabil

Cea mai mare zi de shopping online din lume nu e Cyber Monday-ul american, ci o sarbatoare chinezeasca in cinstea. singuratatii. Pe 11 noiembrie gigantul online Alibaba estimeaza ca pe platformele sale se vor vinde produse de peste 8 miliarde dolari, ceea ce inseamna un avans de 42% fata de anul trecut. Cum a reusit Alibaba sa determine zeci de milioane de chinezi ca e cool sa faca shopping online pe 11 11 si cat de mare e sarbatoarea, puteti citi in articol.

Primii canibali de pe teritoriul Romaniei. Ipotezele tulburatoare ale arheologilor privind cea mai misterioasa civilizatie a Europei

Practici ritualice macabre cu 4000 de ani iHr, la Botosani. Ultimele dovezi ale cercetatorilor arata ca oamenii culturii Cucuteni, cea mai misterioasa civilizatie europeana, isi mancau mortii, le pisau oasele si le amestecau in vasele devenite celebre in toata lume.

Primii canibali de pe teritoriul Romaniei. Ipotezele arheologilor privind cea mai misterioasa civilizatie a Europei

Practici ritualice macabre cu 4000 de ani iHr, la Botosani. Ultimele dovezi ale cercetatorilor arata ca oamenii culturii Cucuteni, cea mai misterioasa civilizatie europeana, isi mancau mortii, le pisau oasele si le amestecau in vasele devenite celebre in toata lume.

Horea Uioreanu, fostul presedinte al CJ Cluj, dupa ce a iesit de la Penitenciarul Gherla: Mi se pare ce mai anosta campanie electorala

Horea Uioreanu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj, a ajusn miercuri seara la casa sa din Cluj-Napoca, unde va pune in aplicare decizia Curtii de Apel Cluj: arets la domiciliu. Acesta a declarat ca va vota duminica, 16 noiembrie, si ca aceasta este cea mai anosta campanie electorala din cate a vazut.

Adrian Cioroianu, Cea mai frumoasa poveste. Cateva adevaruri simple despre istoria romanilor

Prin insasi natura meseriei sale, istoricul a fost deopotriva un arhivar al istoriei cat si un actor direct implicat in cursul evenimentelor. Mai mult decat atat, istoriografia se vede prinsa intre doua tipuri de asteptari:una academica, bazata pe obiectivitate si interpretare judicioase a urmelor trecutului si altapsihologicace presupune adresarea in fata unui public larg, eterogen, cu scopul de a-i inculca anumite valori.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )